spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrig, drastic pedepsit!

    Grig, drastic pedepsit!

    Tehnicianul a primit patru etape de suspendare plus o amendă de 10.000 de lei

    Ieri a fost o zi grea pentru Petre Grigoraş. Tehnicianul a fost judecat de Comisia de Disciplină după eliminarea dictată de arbitrul central Robert Dumitru în meciul de la Giurgiu, decizia fiind una drastică: patru etape de suspendare plus o amendă de 100 de milioane lei vechi. Antrenorul principal al gorjenilor a stat deja două meciuri pe tuşă, urmează să mai stea alte două, însă va fi obligat să achite şi o sumă uriaşă în conturile Ligii.

    Aspru sancţionat

    Cu regulamentul pe masă a fost judecat Grig de Comisia de Disciplină. Cine ajunge acolo nu este iertat, iar antrenorul pandurilor a primit patru etape de suspendare plus o amendă de 10 mii de lei. Trebuie spus că Grig a fost încadrat la unul din punctele din regulament unde pedeapsa variază între 4 şi 8 etape de suspendare plus o amendă cuprinsă între 10 mii de lei şi 20 de mii de lei. Astfel, decizia Comisiei de Disciplină din partea Ligii a aplicat sancţiunea cea mai mică, dar care pare tot mare. Grig a stat deja două meciuri în tribună, cel din deplasare din 16-imile Cupei României cu Şoimii Pâncota, dar şi cel de acasă din Liga 1 cu Oţelul Galaţi. Ambele jocuri au fost câştigate de Pandurii, aşa că se poate spune că pandurilor le merge bine cu Grig în tribune. Nu de aceeaşi părere este şi antrenorul secund, Marian Dinu. „Să fim serioşi, avem nevoie de Grig. El a fost tot timpul lângă băieţi, avem nevoie de el pe bancă”, spune Dinu. În următoarele două etape, Grig va fi în stare de suspendare, aşa că principal va fi tot Marian Dinu. Este vorba de meciurile cu Universitatea Cluj în deplasare dar şi acasă cu ASA Târgu Mureş, două partide în care gorjenii dau de foşti angajaţi ai clubului oltean, Eugen Pârvulescu şi Cristi Pustai.

    Amendă usturătoare!

    În afara sancţiunii pe criteriu sportiv, Grig a primit o lovitură şi în plan financiar. Este vorba de sancţiunea pecuniară, 10 mii de lei. Atât trebuie să vireze în contul Ligii antrenorul pandurilor, fiind cea mai drastică amendă primită de vreun oficial al pandurilor.

    Zi neagră pentru Grig

    Ieri nu a fost chiar una din cele mai bune zile ale lui Grigoraş. Colac peste pupăză, când aştepta veşti din capitală, Grig s-a trezit cu un jucător accidentat. Este vorba de Mihai Răduţ, un jucător care ar fi avut şanse uriaşe să fie titular în următorul meci. În chiar ultimul minut de antrenament, după un sprint, Mihai Răduţ a acuzat dureri musculare, verdictul preliminar fiind de ruptură musculară. Imediat antrenorul pandurilor s-a schimbat la faţă, a devenit nervos şi asta pentru că va fi nevoit să facă schimbări în echipă pentru meciul următor. Jucătorul va şi efectua astăzi un control medical amănunţit, după care va afla verdictul clare al medicilor. În cazul în care se va confirma faptul că este vorba de o ruptură musculară, Răduţ va ieşi din planurile lui Grig pentru următoarea lună de zile.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: