spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrig "inventează" atacanţi!

    Grig „inventează” atacanţi!

    Principalul pandurilor: „Decât mulţi şi proşti, mai bine mai puţini şi buni…o să încerc să reprofilez în atac, poate cu Viera sau Cardoso”

    Cum principalul pandurilor nu are atacul pe care şi l-a dorit, tehnicianul va încerca, în „laboratorul” din Antalya, să facă ceva schimbări în echipă. „Băgăm fundaşii în atac, nu e nicio problemă”, spune Petre Grigoraş. Acesta spune că a mai „făcut experimente” de reprofilări în trecut şi i-au reuşit, aşa că poate repeta „isprava” şi la Târgu-Jiu.

    „Ne bazăm pe ce avem”

    Timpul trece iar la Pandurii întârzie să apară acel golgheter care să rupă plasele porţilor adverse. Neavând altă soluţie, Grigoraş caută în propria ogradă soluţia salvatoare. Aşa că este dispus să „inventeze” un atacant pentru retur. „Nu am altă variantă. O să încerc să reprofilez, nicio problemă. Nu vă faceţi griji, văd eu ce fac cu Viera sau Cardoso. Când ajungem în Antalya o să vedem dacă mai vin jucători la probe. Dar, dacă mai vin din ăştia care au venit acum nu are rost să mai încercăm. Ne bazăm pe ce avem”, a declarat supărat Grigoraş.

    Deviza principalului: „puţini şi buni”

    În cariera de antrenor, Grigoraş s-a mai întâlnit cu astfel de situaţii ca cea de la Târgu-Jiu, în care nu are variante în atac şi e nevoit să improvizeze. „Am mai făcut reprofilări cu succes în trecut. Am făcut din mijlocaşi – fundaşi şi din mijlocaşi centrali – atacanţi. Chiar cu succes”, a mai adăugat Grig. Acesta are şi o deviză pe care merge. „Încerc să mă gândesc la ce avem de făcut în fiecare zi, să ne pregătim foarte bine, decât mulţi şi proşti mai bine puţini şi buni. Asta e deviza mea, sper să nu mă înşel, iar la final să avem câştig de cauză”, a mai spus Grigoraş.

    „Avem două jumătăţi de atacant”

    Tot Grigoraş a continuat să vorbească şi despre atacanţii pe care îi are în lot în acest moment. Este vorba de Bogdan Apostu şi Albert Voinea, singurii atacanţi de meserie din lotul pandurilor. „Avem două jumătăţi de atacant. Şi Bogdan Apostu vine după o perioadă în care a fost mai mult accidentat şi nu a jucat mult. Spun una tare, nici Barcelona nu are vârf autentic şi tot câştigă toate meciurile, aşa o să jucăm şi noi. E o glumă, dar nu e bună nici de glumă”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: