spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrig, nemulţumit de atac !

    Grig, nemulţumit de atac !

    Principalul pandurilor: „Jucătorii din atac nu au dat satisfacţie prea multă în ultimele meciuri”

    Petre Grigoraş nu este ca ceilalţi antrenori care au trecut pe la Pandurii. Fiind sincer cu toată lumea, tehnicianul nu păcăleşte fotbalul pentru că minţind pe alţii te minţi pe tine însuţi. Aşa se face că Grig e sincer şi când e să-şi critice sau să-şi laude echipa o face fără reţineri. Forma mai puţin bună din ultimele meciuri e subiect de critică, însă ce-l deranjează mai rău e faptul că trupa sa nu mai marchează goluri multe. „Nici acum nu prea pot să-mi revin după înfrângerea cu Oţelul. Din păcate, două jocuri am pierdut acasă, cu Astra şi Oţelul, şi nu meritam să pierdem. Cel puţin un egal puteam să obţinem din ambele jocuri. Erau două puncte câştigate pe merit. Se pare că şansa nu este de partea noastră în ultimul timp. Poate, câteodată am avut şansă mai multă, acum avem mai puţină. Acum nu trebuie să ne ascundem după deget şi să spunem că doar şansa ne-a lipsit”, spune Grigoraş. Antrenorul merge mai departe şi îşi urechează faza ofensivă. „În cinci meciuri nu am dat decât două goluri şi, chiar dacă nu am primit, începem să redevenim echipa din trecut care înscrie foarte puţin şi primeşte foarte puţin. Nu îmi place. Trebuie să recunoaştem că jucătorii din atac nu au dat satisfacţie prea multă în ultimele meciuri. E un lucru real, nu trebuie să-l ascund, le-am spus-o şi lor”, a mai adăugat tehnicianul.

    O soluţie de salvare ar fi o rotaţie a jucătorilor, însă nici ce are pe banca de rezervă nu par a fi o variantă viabilă. „O să încercăm şi alte soluţii. Mai sunt patru etape până la sfârşit, important e să nu ne demoralizăm total pentru că după un început foarte bun o înfrângere din asta te poate duce în jos”, a mai declarat Grig.

    Şi laude printre critici

    Tot tehnicianul pandurilor se arată încântat de faptul că de la echipa sa au plecat spre echipele naţionale patru jucători. „Să fim realişti şi bucuroşi pentru că pentru prima dată ai atât de mulţi jucători la echipa naţională şi sunt atâtea oferte. Sunt căutaţi jucătorii de la Pandurii şi asta înseamnă că s-a lucrat bine, că suntem pe un drum bun. Dacă reuşim să-i ţinem pe toţi şi să facem şi nişte transferuri peste media echipei, atunci ne putem gândi şi la altceva. Poate nu anul acesta, poate la anul”, a mai declarat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: