spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesGrig, sperietoare de panduri !?

    Grig, sperietoare de panduri !?

    Grigoraş spune: „Sper să-i depistez pe cei care merită să rămână la Pandurii… nu am venit să dau pe nimeni afară”

    Pentru Pandurii se anunţă vremuri grele. Echipa trage speranţă că va prinde locul 5, însă marea dorinţă e să nu se piardă locul 6. Mai mult, Grigoraş a anunţat că va face trierea lotului de jucători, aşa că mulţi dintre cei care joacă pentru Pandurii sunt în pericol. „ E clar că sunt foarte multe probleme. Fiecare jucător va avea şanse în următoarele 5 etape să demonstreze că merită să rămână”, a anunţat Grig.

    Mult de muncă…

    Ei bine, tehnicianul anunţă că a găsit o echipă căzută pe care încearcă să o aducă la viaţă. În plus, Grig susţine că are mult mai mult de muncă acum decât în primul mandat când a preluat echipa de pe ultimul loc. „Nu trebuie să plângem dar situaţia e destul de delicată. E mai grea decât la prima vedere. Sunt destul de multe probleme. Sunt probleme mai mari decât la primul mandat. Atunci erau două loturi şi a trebuit să facem o simbioză între lotul vechi al pandurilor şi lotul Internaţional. Şi chiar dacă am plecat la Severin am redresat echipa, s-a pus pe picioare şi în timp a crescut mult”, îşi aduce aminte Grig. Acesta merge mai departe şi anunţă că la vară va face curăţenie în lot. totuşi, antrenorul nu se consideră sperietoare de jucători, ci doar va face o analiză şi va alege ce jucători va păstra. „Au avut loc multe schimbări şi sper să-i depistez pe cei care merită să rămână la Pandurii pentru a face o echipă competitivă. Mi-aş dori să rămână toţi, nu am venit să dau afară pe cineva, dar cei care nu se vor integra va trebui să-şi caute alte echipe”, a mai declarat Grigoraş. Şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu spune că munca lui Grig e destul de grea, dar vrea şi rezultate. „În cele 5 jocuri rămase ne dorim să acumulăm puncte, ne dorim cel puţin să rămânem în primele 6 locuri, contează foarte mult acest lucru. Mergem la Vaslui să câştigăm, dacă vom reuşi acest lucru eu zic că echipa se va descătuşa şi vor veni şi victoriile pe teren propriu”, a mai spus Pârvulescu.

    Caută jucători ieftini şi buni

    Tot Grig a anunţat că la vară va face o listă cu posturile ce trebuie acoperite. „O să aflu ce jucători o să fie liberi de contract sau ce posibilităţi să fie luaţi cât mai ieftini pentru că nu ştiu cât buget avem pentru transferuri. Mi-aş dori jucători foarte buni, şi de la Vaslui, când îl văd pe Antal l-aş lua şi mâine. Dar nu ne permitem. Trebuie să ne gândim la ce potenţial vom avea. E clar că vor apărea mulţi jucători mai ales la ce probleme financiare sunt în ţară. Voi da anumite posturi, conducerea va vedea, eu voi face o listă cu priorităţi vizavi de posturile ce trebuie dublate şi cei din conducere vor vedea ce pot aduce”, a mai spus Grigoraş.

    „Nu ştiu de obiectivul 1-4 pentru sezonul viitor şi nu e trecut pe la mine în contract. Dorinţa e mare, şi atâta timp cât se investeşte bani într-un buget bun e normal să-ţi doreşti. Dar mai întâi să vedem ce lot avem la dispoziţie şi apoi să spunem dacă putem să ne batem. Dar la cum ne prezentăm acum ar fi penibil că obiectivul este locurile 1-4”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: