spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrig spune: "Sper ca cele două cantonamente să ne ajute mult în...

    Grig spune: „Sper ca cele două cantonamente să ne ajute mult în campionat”

    Pandurii au terminat chinul din Austria. De acum încolo urmează doar ca tot ceea ce s-a acumulat în cele două cantonamente, Sibiu şi Austria să fie pus în practică în meciurile din campionat. „Suntem mulţumit dar voi fi mult mai mulţumit atunci când va începe campionatul şi dacă în primele două etape până se va întrerupe campionatul vom avea rezultate pozitive iar jocul echipei va fi cel pe care îl dorim şi cel pe care în aşteptăm să fie din ce în ce mai bun”, spune Grig pentru siteul pandurilor. Astfel, tehnicianul gorjenilor îşi doreşte ca în primele două etape echipa târgujiană să aibă chiar maxim de puncte acumulate din meciurile cu Ceahlăul şi FC Braşov.

    „Am pus temelia”

    Programul de pregătire al pandurilor în Austria a fost unul solicitant. „S-a muncit serios. Nu am avut timp de odihnă, cred că avem bateriile pline. Pot spune că am pus temelia pentru sezonul viitor, campionat în care ne propunem să avem o evoluţie constant bună. Asta înseamnă implicit o clasare în primele zece locuri. Şi la cum s-a lucrat am încredere că vom face o figură frumoasă în ediţia viitoare. Faptul că am avut condiţii bune de pregătire, echipa a crescut şi s-a muncit mă face să fiu optimist”, a spus şeful delegaţiei pandurilor, Viorel Temelescu.

    Stop la transferuri

    Totodată s-a stabilit ca echipa gorjeană să se oprească din făcut transferuri. „S-a pus punct clar transferurilor după transferul definitiv al lui Lemnaru şi după împrumutul lui Batin. Am încheiat transferurile pentru că nu vrem jucători la număr să avem ci vrem să avem calitate. Şi la cât ne permitem în momentul actual cred că avem un lot destul de echilibrat care poate să facă cu bine faţă primei ligi” a spus Petre Grigoraş. Tehnicianul pandurilor este mulţumit de modul în care se comportă echipa sa în atac. „început să funcţioneze bine atacul dar asta şi voiam, de aceea am şi căutat jucători de atac, să putem face ceva schimbări în linia ofensivă”, a încheiat Grigoraş.

    Şi vicepreşedintele Viorel Temelescu este convins că echipa este completă. „Avem o echipă bună. Sunt sigur că Grig are pe toate posturile cel puţin două variante. Are de unde alege şi să nu uităm faptul că lui Grig îi place să promoveze tineri din pepiniera noastră. Toate la timpul lor”, a conchis şi Temelescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: