spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Grigoraş chiar e cel mai tare oltenaş"

    „Grigoraş chiar e cel mai tare oltenaş”

    Tot Temelescu: „Grig a făcut ce n-a făcut nici un alt antrenor pentru Pandurii”

    Petre Grigoraş este fără nicio discuţie antrenorul cel mai apreciat de la Pandurii. Parcă niciun alt antrenor nu a fost atât de îndrăgit de cei de la Târgu-Jiu. Grig i-a cucerit pe jucători, fani dar şi conducători. „Grigoraş e antrenorul cel mai bun care a fost până acum la noi. Grigoraş chiar e cel mai tare oltenaş”, a spus vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu. Acesta merge mai departe şi spune că „putem ajunge departe rău cu Grig, nu vreau să fac pronosticuri, însă cred că ne putem califica în cupele europene în 2 ani”.

    „E antrenorul ideal”

    Grigoraş le-a îndeplinit visul celor din conducere. „Grig a fost primul antrenor care a mizat şi pe copii din centrul nostru de juniori. A făcut ce n-a făcut nici un alt antrenor pentru Pandurii, a promovat tineri. E antrenorul ideal”, a mai spus Temelescu. Acesta merge mai departe şi spune că îl susţine pe tehnician în conflictul cu impresarul Zvonko Milojkovic. Acesta din urmă a lansat un atac dur la adresa antrenorului pandurilor. „Incredibil, s-a trezit Grigoraş să pună piciorul în prag! După ce a îngropat pe Poli Iaşi de nu o să-şi revină această echipă nici în următorii doi ani, a fost acum descoperit la 200 de metri adâncime de către Condescu”, spunea Milojkovic.

    Reacţia vicepreşedintelui de la Pandurii a venit şi este una normală. „Îl susţinem pe Petre Grigoraş în toate demersurile. El trebuie să-şi vadă de treabă, are un proiect la Pandurii, nu trebuie să aibă probleme cu oameni din afara clubului”, a comentat Temelescu. Acesta e ferm şi spune că impresarii nu ajută fotbalul. „Părerea mea despre impresari în general o ştiţi: ei sunt cancerul fotbalului. Nu vom mai permite acestui agent să se apropie de echipa Pandurii. E păcat că din cauza lui se pierde un jucător important din lot”, a mai spus Temelescu.

    Referitor la cazul Vranjes, Temelescu e la fel de ferm. „Sigur nu are cum să câştige. Noi avem obligaţia să-i punem la dispoziţie condiţii de antrenament. Atât. El nu poate evolua la echipa a doua pentru că nu este pe lista comună de jucători. Cu greu s-ar putea reabilita Vranjes în faţa lui Grigoraş. Badea nici nu l-a băgat în seamă, pe când Grigoraş l-a făcut titular”, a încheiat Temelescu.

    Revin de la Sibiu

    Sâmbătă la prânz, echipa noastră va reveni din stagiul de pregătire de la Sibiu. Jucătorii vor intra imediat în alt cantonament, cel înaintea meciului cu CS Mioveni, joc programat pentru luni seara pe Municipal de la ora 21.00. „O să câştigăm, avem mare nevoie de victorie”, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: