spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş e panduraş !

    Grigoraş e panduraş !

    Grig: „Norocul nu se antrenează, gândul îmi e la Pandurii, nu în altă parte”

    Pandurii a pierdut la Vaslui iar Steaua a cedat la Piatra Neamţ. Ce legătură e între aceste două meciuri? Simplu. Eşecul Stelei de la Piatra Neamţ a adus nori negrii deasupra scaunului principalului de la Steaua, Ilie Stan. Şi în permanenţă numele lui Petre Grifgoraş e adus în discuţie ca variantă pentru postul de antrenor la Steaua. Şi acum a apărut această informaţie, însă dezminţită de tehnician.

    „Nu am discutat cu nimeni de la Steaua”

    Petre Grigoraş la Steaua. O variantă frumoasă pentru fanii stelişti, însă greu de realizat. Grig a mai fost ofertat şi în vară de Gigi Becali, însă nu a dat curs acelei propuneri venită mai mult la nivel de sugestie. „Eu la Steaua? Da, am citit şi eu. Sunt opinii fără nicio implicare din partea mea. Nu am discutat cu nimeni de la Steaua, nu mi s-a făcut nicio propunere. Aşa că nu am ce discuta pentru că nu-şi are rostul”, spune Grig care rămâne pandur. Mai mult, tehnicianul gorjenilor spune că îi stă gândul doar la partida de sâmbătă cu rapidiştii. „Gândul meu e doar la Pandurii, ce trebuie să fac aici pentru că avem un meci sâmbătă cu Rapidul destul de greu. Trebuie să văd cum să readuc bunul mers al echipei pentru că ne aşteaptă un meci deosebit de greu”, a mai spus Grig.

    Fotbal cu zâmbetul pe buze

    Filozofia de antrenor a lui Petre Grigoraş e simplă. Echipa dă cel mai bun randament atunci când există linişte în vestiar. „Secretul e pe termen lung. Important e să le dai jucătorilor plăcerea de a juca fotbal. Asta trebuie să le ceri prima dată. Apoi trebuie să le spui ce să facă ei nu ce face adversarul pentru că cel mai mult contează ce joacă echipa ta”, spune Grigoraş. Acesta regretă eşecul de la Vaslui. „Misiunea mea acum e să readuc starea de spirit bună în cadrul echipei. Poate cu Rapidul câştigăm şi noi cu noroc dacă şansa de atâtea ori ne-a întors spatele. Dar, norocul nu se antrenează, iar experienţa tot timpul o capeţi jucând bine şi pierzând”, a mai declarat Grig.

    Jaka, absent nemotivat

    Atacantul sloven, Jaka Stromajer a cerut să plece pentru câteva zile alături de soţie în Slovenia. Şi dus a fost. Deşi trebuia să revină, jucătorul nu s-a mai prezentat la Târgu-Jiu, fiind considerat absent nemotivat. „Lipseşte nemotivat. Am încercat să dăm de el şi degeaba. Nu ştiu unde este, însă noi îl aşteptăm. Oricum, acum e în stare de suspendare. Iar în privinţa ruperii contractului e greu de făcut asta pentru că nu se poate rupe aşa când vrea unul sau altul. În cazul în care vrea să plece e liber să o facă, dar la iarnă când vine perioada de transferuri”, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    „Important e să nu te trădeze lipsa de experienţă şi norocul. Asta ni s-a întâmplat nouă la Vaslui pentru că dacă am fi câştigat un punct am fi rămas pe locul 6. Dar nu disperăm, acceptăm criticile care dacă sunt reale sunt şi benefice. Am pierdut nemeritat, însă asta este. Vine meciul cu Rapid şi trebuie să-l pregătim bine”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: