Grigoraș, foc și pară! Susține că a fost dat afară ilegal

0
10

grigorasPetre Grigoraș a fost înlocuit de pe banca pandurilor cu Flavius Stoican. Ultima întâlnire cu oficialii clubului a fost una mai mult decât tensionată. Fostul tehnician susține că a fost dat afară ilegal. „Am vrut să văd care e reacția administratorului special Golea, dar e clar că n-am spus-o chiar atât de serios. Am spus că accept ce mi-a propus dânsul: 1.500 de euro brut. I-a căzut fața, vă dați seama. Se așteptau ca eu să fiu un tip care să cedez din start, să rup imediat contractul și să plec. Bineînțeles că suma a fost propusă ca să plec, dar eu am acceptat-o.

Surpriză! Vă daţi seama că i s-a schimbat faţa. După care a început cu alte lucruri, că trebuie să încercăm cu altcineva. Trebuia să îmi spună dinainte de Sărbători. Mi s-a dat o hârtie că o să-mi dea ce mai au să-mi dea din contract. Dânsul avea pregătită şi decizia de încetare a contractului de muncă cu litera i, parcă, care nu mai există. Au existat nişte replici verbale, dar atât. Am primit decizia de încetare a contractului, ceea ce mi se pare ilegal. Trebuie să faci cercetări, să dai avertisment, amenzi, nu aşa…O trimit şi eu la avocaţi, că nu mă pricep. Dacă mă pricepeam mai mult la acte, eram avocat eu. Mi-au desfăcut contractul, mi-au dat decizia de încetare din data de 9, ce să mai caut la antrenamente? Nu mi-am dat nicio demisie, nimic. Nu am primit niciun salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânşii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relaţie bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viaţa, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii. Ei mai întâi mi-au propus să ne despărţim amiabil, nu ne-am înţeles, după care a scos de sub mapă decizia de încetare a contractului cu data de 9”, a declarat Petre Grigoraş, la Digi Sport Matinal, citat de digisport.ro.

Potrivit aceleiași surse, Flavius Stoican a acceptat să vină la Pandurii pe un salariu de 1500 de euro. Acesta îl va avea drept secund pe pe Alin Chița, alături de care a mai lucrat la Dinamo, în timp ce rolul de antrenor cu portarii va fi jucat de Valentin David.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here