spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş îl regretă pe atacant: "Soluţia ideală pentru atac era să nu...

    Grigoraş îl regretă pe atacant: „Soluţia ideală pentru atac era să nu plece Jaka”

    Planurile pandurilor pentru returul de campionat sunt clare. Gorjenii vor să scape de retrogradare, aşa că se antrenează de zor în Antalya. Şi cum punctele necesare salvării sunt aduse doar de victorii, Petre Grigoraş caută soluţii pentru ofensivă. Lângă Bogdan Apostu a fost adus Valentin Lemnaru, cei doi urmând să ducă greul în atac.

    Jaka poate reveni
    Slovenul Jaka Stromajer n-a mai venit în acest an 2011 la Pandurii. Vârful a refuzat să se prezinte la antrenamente motivând că nu a primit o anumită sumă de bani, încă de acum doi ani. Astfel, impresarii l-au învăţat pe atacant să dezerteze, într-un final jucătorul ajungând să dea probe la o echipă din liga a II-a rusă, Torpedo Moscova. Acolo, atacantul a şi dat un gol într-un meci amical contra gazului metan Mediaş, însă n-a rămas în lotul moscoviţilor. Se pare că clubul gorjean a informat FIFA şi UEFA că Stromajer n-a venit la reunire şi se antrenează cu alte echipe, jucătorul având încă doi ani de contract cu Pandurii. Această acţiune a clubului gorjean a ajuns şi pe la urechile ruşilor de la Torpedo care au renunţat la jucător. Şi cum Stromajer a fost reabilitat de Petre Grigoraş, este posibil ca în cel mai scurt timp să se producă marea împăcare, iar Jaka să revină la Pandurii. Mai mult, atacantul este dorit de Grigoraş, tehnicianul fiind mulţumit de ultimele evoluţii în tricoul pandurilor ale slovenului. „Niciodată nu poţi să ştii care e soluţia ideală în atac. Soluţia ideală era să nu plece Jaka care se adaptase cât de cât şi începuse să joace, pe lângă el să fi venit şi Lemnaru şi atunci problema în atac s-ar fi rezolvat fără nici un fel de probleme”, a spus Petre Grigoraş.

    Răbdare cu Lemnaru
    Deşi a fost adus ca o soluţie de atac, în acest moment Valentin Lemnaru nu este integrat în lotul pandurilor. Petre Grigoraş cere timp ca atacantul să se acomodeze la noua echipă. „Lemnaru va avea nevoie de câteva jocuri până se adaptează la stilul nostru dar cred că va deveni un om de bază chiar dacă la început nu o să dea randamentul scontat”, a spus Grigoraş.
    Tehnicianul recunoaşte că ar mai avea nevoie de un atacant, însă nu se grăbeşte. „Poate vom mai avea nevoie de un atacant dar nu aduc de dragul de a aduce. Nu aduc atacanţi să am la număr. Sperăm până în ultima clipă că va apărea o soluţie să ne convină măcar pe termen scurt. Conrado mi se pare destul de subţire pentru returul acesta de campionat. Momentan nu face faţă rigorilor Ligii I în următoarele trei luni”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: