spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş la Steaua ?

    Grigoraş la Steaua ?

    Sorin Cârţu are zilele numărate pe banca Stelei. Deja, mai marii din Ghencea se orientează spre alţi tehnicieni care să-l înlocuiască din vară pe Sorinaccio. Favorit pare a fi Toni Conceicao, însă şi Petre Grigoraş este la sufletul lui Gigi Becali. Patronul Stelei l-a lăudat pe principalul pandurilor despre care a spus că ştie să facă echipe care şi joacă un fotbal plăcut ochiului.

    Laude de la Gigi

    Doi antrenori din Liga 1 au fost lăudaţi joi de Gigi Becali. Este vorba de Toni Conceicao şi Petre Grigoraş. Despre primul se spune că este dorit insistent în Ghjencea din vară, în timp ce Grigoraş ar putea fi surpriza lui Becali în cazul în care portughezul ar refuza. „Conceicao şi ăla de la Pandurii sunt antrenori. Mie de ăia îmi place . Iei de colo de colo şi faci o echipă care combină frumos, asta e mână de antrenor. Din nimic a făcut bici şi ăla la Braşov şi ăla la Târgu-Jiu. Cum fac, bă, ăia şi noi nu putem? 150 de jucători am luat şi tot nu facem aşa. Dar o să facem din vară”, a comentat joi la prânz Gigi Becali.

    Nu se vede în Ghencea !

    În urmă cu o lună, Grigoraş a declarat pentru Gazeta Sporturilor că nu se vede antrenor la una din echipele mari ale ţării. „Ei, acolo sunt alţii la rând, e coada mare. Ca să ajungi la „granzi” e nevoie să dai bine şi în poze, iar eu am chelit, am albit… Chiar, m-am tuns recent şi mi-a zis frizerul că nu prea mai are ce tunde”, spunea Grigoraş. În plus, Grig are contract cu Pandurii pe încă doi ani de zile, iar antrenorul a anunţat că vrea să-şi ducă la bun sfârşit angajamentul.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: