spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş, pe picior de plecare?

    Grigoraş, pe picior de plecare?

    Petre GrigorasAntrenorul de la Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat că următoarele două meciuri ale echipei ar putea fi ultimele pentru el. Acesta susţine că situaţia este destul de gravă, iar echipa nu ar mai avea şanse să termine campionatul pe un loc neretrogradabil, în condiţiile în care toţi jucătorii de valoare vor alege să plece în această iarnă.

    Deşi spunea că este optimist că lucrurile se vor îndrepta la Pandurii, Petre Grigoraş şi-a schimbat atitudinea. „Dacă situaţia nu se va îndrepta, vor fi ultimele două jocuri la Constanţa şi cu Târgu-Mureş. Nu ai cum să rămâi în astfel de situaţii pentru că atunci înseamnă că echipa asta va retrograda cu siguranţă. Vom pierde toţi jucătorii şi să joci numai cu jucători de la echipa a doua, adică jucători de liga a III-a, este greu să mai faci vreun punct până la sfârşitul campionatului”, a declarat Petre Grigoraş.

    Pandurii Târgu-Jiu va evolua, astăzi, în optimile Cupei României, contra celor de la FC Viitorul. Meciul se va disputa pe terenul constănţenilor începând cu ora 15.30. Duminică, gorjenii vor juca ultima partidă din acest an, împotriva ASA Târgu-Mureş. Echipa lui Grigoraş se află pe locul 9 în clasament, cu 24 de puncte.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: