spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş răbufneşte: „O să ajungem o ţară de burtoşi şi ochelarişti!” Ce...

    Grigoraş răbufneşte: „O să ajungem o ţară de burtoşi şi ochelarişti!” Ce l-a făcut pe antrenor să declare asta

    Petre Grigoraş e cel mai tare din Galaţi„O să ajungem o țară de burtoși și de ochelariști”, spune antrenorul de la Pandurii, Petre Grigoraş arătându-se dezamăgit de atitudinea conducătorilor ţării care nu iau în seamă apelurile oamenilor din fotbal. Declaraţiile sale vin în urma meciului cu Steaua, în care formaţia gorjeană a pierdut dramatic cu scorul de 3-1, iar echipa sa se află într-o situaţie dificilă în urma problemelor financiare din ultimul an.

    Tehnicianul pandurilor a răbufnit în conferinţa de presă de după meciul cu Steaua. Grigoraş este de părere că viitoarele generaţii nu vor mai avea idoli, iar românii vor ajunge „niște burtoși ochelarişti”, asta deoarece petrec foarte mult timp în faţa calculatorului. „Sunt apeluri disperate din partea noastră, dar nimeni nu se gândește la sănătatea poporului ăsta. Copiii noștri și nepoții nu vor mai avea idoli. Dobrin, Hagi, Nadia și Patzaichin unde vor mai fi? Ne ducem dracului, stăm în fața televizorului, o să fim o țară de burtoși ochelariști. O să avem dioptriile cât fundul de borcan. Dacă o să stai doar prin fața calculatorului și o să mănânci fast food, shaorma, vă dați seama ce burți o să avem. Dacă vrem să ne luăm în brațe, luăm ochelarii de la ochi, ne tragem burțile, apoi ne îmbrățișăm”, a declarat Petre Grigoraş, citat de digisport.ro.

    Cât despre o eventuală plecare de la Pandurii, Grigoraş susţine că nu va părăsi formaţia şi speră în continuare că situaţia financiară a echipei se va îmbunătăţi. „Sper să rezist să stau pe baricade încă două săptămâni şi după aceea vom vedea ce se întâmplă. În condiţiile actuale, nu o să rămână niciun jucător. Dar speranţa moare ultima, şi am încredere că se pot rezolva lucrurile”, a mai spus Grigoraș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: