spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş reclamă colapsul din sportul românesc

    Grigoraş reclamă colapsul din sportul românesc

    Antrenorul pandurilor spune că întreg sportul românesc este în criză, aşa că şi fotbalul românesc este afectat. Din păcate nimeni nu pare să rezolve situaţia, nu s-au găsit de ani buni o soluţie ca sportul românesc să nu moară, aşa că toată lumea se întreabă cât se mai poate continua în acest ritm.

    sport-03-21Fotbalul e pe butuci

    Disperaţi de situaţia cu care se confruntă la Târgu-Jiu din punct de vedere financiar, antrenorul Petre Grigoraş mai trage un semnal de alarmă. „Sunt diverse probleme la echipe, majoritatea au probleme financiare, altele au alt gen de probleme. Sunt probleme în fotbalul nostru, dar şi în sport. Nimeni nu găseşte sau nu caută soluţii pentru a scoate sportul românesc din impas. Ar trebui să fie un semnal foarte mare de alarmă pentru cei care conduc destinele ţării şi a sportului. Când te gândeşti la sănătatea ţării tale trebuie să găseşti soluţii pentru salvarea sportului românesc”, a comentat Petre Grigoraş.

    Noi în jos, alţii în sus

    Tot tehnicianul pandurilor spune că fotbalul românesc a luat-o la vale, iar alte ţări au crescut. „Echipe din ţări care nu reprezentau mai nimic acum câţiva ani joacă acum în Europa League sau Champions League. Chiar Maccabi, echipa care ne-a eliminat pe noi a avut 3-0 în minutul 75 cu Zenit. Nu trebuie să ne mire asta, ei de 10 ani investesc foarte mult. Când investeşti an de an apar şi rezultatele. La noi în ultimii 10 ani s-a investit foarte puţin. Aproape toate ţările care erau lumea a treia la fotbal şi îţi puneai doar problema scorului când te întâlneai cu ele acum sunt sus”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: