spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş recunoaşte: „Jocul nostru de acum nu este de primele şase locuri”

    Grigoraş recunoaşte: „Jocul nostru de acum nu este de primele şase locuri”

    Pandurii Târgu-Jiu este genul de echipă care se poate lăuda cu un nucleu de jucători cu firmă, dar care deocamdată nu formează şi o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Lipsesc multe pentru ca trupa lui Grig să fie una cu adevărat tare, instabilitatea financiară dar şi lipsa omogenităţii sunt elementele principale ce trebuie luate în calcul. Mai mult, Grig recunoaşte că în acest moment echipa sa nu este la cel mai înalt nivel. „Pandurii are un lot experimentat, echilibrat. Un lot cu care te poţi bate pentru play-off. Nu pot spune că jocul nostru din acest debut de campionat a fost strălucit”, spune Grigoraş.

    sport-01-22

    Totul treptat

    Pentru ca Grigoraş să aibă o echipă tare, una care să emită pretenţii la titlu trebuie realizate minim două condiţii. „Trebuie o stabilitate financiară şi o omogenitate a lotului. Când ai 12 jucători noi, indiferent cât de experimentaţi ar fi ei, nu cred că poţi forma o echipă adevărată într-o lună sau două. Ca să te baţi la titlu trebuie să ai constanţă foarte multă iar lipsa de omogenitate nu poate să dea constanţă în joc doar dacă ai şansă multă. Deci, eu spun că este foarte greu să te lupţi acolo, dar nu imposibil. Important este să ajungi în play-off”, spune Grigoraş.

    Mărturia lui Grig

    Antrenorul pandurilor a dorit să fie de fiecare dată realist, să nu se mintă singur. Tocmai de aceea, tehnicianul echipei gorjene spune că în acest moment pandurii este departe de ceea ce vrea el de la echipă. „Sunt un tip destul de corect sau încerc să fiu. Nu pot spune că jocul nostru din acest debut de campionat a fost strălucit. Nu putea fi în condiţiile în care am schimbat 11-12 jucători . Din echipa de bază de anul trecut în primul 11 a mai rămas Unguruşan. Cam atât. Bunoza a venit târziu, Vasiljevic nu a prea jucat. Restul jucătorilor sunt noi, iar unii dintre ei au pierdut pregătirea şi până ne-am învăţat, e o perioadă de adaptare. Ca şi joc nu suntem în primele şase. Potenţialul lor este de-a putea ajunge în primele 6 la final. Începutul de campionat este bun la nivel de rezultate”, a mai spus Grigoraş.

    Fără lider

    Pandurii este o echipă fără un lider care să iasă în faţa grupului, să-şi adune colegii în jurul lui şi să aducă acea doză de încredere de care orice echipă are nevoie. „Cu pregătirea fizică vom fi 100% după perioada de întrerupere. Nu vor mai exista scuze. La nivel de omogenitate poate vom mai avea mici scăpări. Jocul va avea consistenţă, dar nu pot da un termen. Vom fi în creştere. Este adevărat că într-un vestiar dacă ai un lider de echipă care să motiveze, mobilizeze, cum a fost Viera sau Pintilii e bine. Acum nu avem pe cineva aşa cum a fost anul trecut Săpunaru, un jucător esenţial în vestiar. Sunt şi jucători veniţi mulţi, sau poate că sunt jucători talentaţi dar nu sunt făcuţi să fie lideri. Acum nu pot spune că am un lider în vestiar care să-i adune pe toţi în jurul lui. Poate găsim pe parcurs”, a mai spus Grigoraş.

    „Situaţia nu este roz”

    Tot antrenorul pandurilor spune că echipa sa este în continuare în corzi la fel ca şi alte echipe din Liga 1. „Depindem de stabilitatea şi situaţia financiară. Toate cluburile. Dacă ai datorii şi nu le poţi achita eşti depunctat. Dacă ai datorii la jucători sau antrenori, aşa cum a fost cazul CFR-ului, Timişoarei, ASA-ului, ai probleme. Nici la noi situaţia nu este roz. Nu se poate face nimic dacă nu ai stabilitate. Jucătorii vechi, cei noi nu ştiu încă care este situaţia, dar cei vechi au ceva îndoieli pentru că nu şi-au primit banii nici pe anul trecut. Toţi sperăm să se echilibreze balanţa şi atunci având relativ o stabilitate”, a mai spus Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: