spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş spune: „E o perioadă delicată”

    Grigoraş spune: „E o perioadă delicată”

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, este gata de luptă. Peste o săptămână începe sezonul, iar tehnicianul echipei gorjene spune că se simte pregătit de duelurile tari pe care echipa le va avea în prima parte a sezonului. „Mă bucur că m-am reîntors, chiar dacă ştiam că e o perioadă delicată. Sper să fie scurtă perioada aceasta şi să ne revenim. Sunt convins că pot să fac ceea ce mi-am propus şi ceea ce-şi doreşte şi clubul”, a declarat Grigoraş.

    sport-02-15

    Obiective nestabilite

    Din punctul de vedere al antrenorului, până ce lotul nu va fi stabilit în proporţie de 100% nu se poate vorbi de un obiectiv asumat pentru stagiunea ce va urma. Însă, Grig spune că va urmări să facă performanţă la Târgu-Jiu, chiar dacă situaţia nu este chiar foarte roză. „Nu cred că am uitat să antrenez, în viaţă poţi să ai şi unele mici eşecuri, fac parte din carieră, le trecem la experienţe. Eu sper ca prin experienţa mea, împreună cu preşedintele, cu jucătorii, să menţinem rezultatele la un nivel cât mai înalt. E clar că va fi foarte greu de menţinut rezultatul excelent de anul trecut, Pandurii a fost o echipă excelentă şi putea realiza surpriza cea mare. Nu avem fixat un obiectiv 100%, am discutat, dar cred că cel mai corect e ca obiectivul să fie fixat când ai lotul completat”, a mai punctat Grig.

    Şi şeful pandurilor, Narcis Răducan spune că echipa va urmări să facă performanţă. „Lucrurile bune făcute de Edi Iordănescu vor fi continuate de Petre Grigoraş, noul antrenor îşi va pune amprenta pe rezultatele echipei şi pe modul de lucru. A semnat pe 2 ani cu Pandurii dar sper să prelungim la nesfârşit această colaborare pentru că ştiu că iubeşte Gorjul şi este foarte iubit aici. Face parte din istoria clubului, şi-a pus amprenta aici în scurta existenţă a echipei de până acum în Liga 1. Ne aşteaptă un an greu, mă bucur că a revenit domnul Grigoraş, în situaţii dificile te întorci la origini. El are capacitatea de a scoate maximum din jucătorii avuţi la dispoziţie. Sunt convins că deşi nu avem la dispoziţie nici măcar bugetul de anul trecut, ne-am dori să menţinem un nivel bun şi să rămânem o echipă respectabilă în Liga 1. Am lucrat împreună şi la Oţelul Galaţi, am lucrat bine, sunt liniştit că în vestiar există un şef autoritar. Nu există nicidecum o presiune a unui rezultat imediat. Vom fi uniţi şi ne vom bate către play-off”, a declarat Răducan.

    „Am încredere în Pandurii”

    Tot Grigoraş se arată încrezător în ceea ce priveşte coeziunea de grup. „Sunt convins că noile achiziţii se vor integra foarte repede, timpul este scurt şi avem nevoie de rezultate, vine campionatul şi acea dublă din Europa. Vom avea parte de un debut greu, jucăm cu echipe cu pretenţii plus că avem şi cele două partide din Europa, sunt şase jocuri grele, sperăm să fim pregătiţi. E mai bine cu un astfel de program pentru că vedem unde suntem. Am încredere că Pandurii va face o figură frumoasă, cred că va fi un campionat disputat”, a mai punctat Grig. Întrebat dacă se teme că nu va fi plătit în perioada următoare, antrenorul spune că are răbdare. „Când am semnat, nu mi-am făcut griji că voi fi plătit după o lună, două sau trei. Am experienţa ultimilor ani şi, exceptând Pandurii şi Oţelul Galaţi unde nu am avut probleme de genul acesta, la celelalte echipe am avut mari probleme. Dar asta nu m-a făcut să nu mai antrenez, eu iubesc fotbalul, îmi place să antrenez, chiar dacă sunt probleme, ele se vor rezolva”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: