spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş spune: „Purul adevăr: situaţie foarte grea”

    Grigoraş spune: „Purul adevăr: situaţie foarte grea”

    Pandurii este în mare pericol. Petre Grigoraş este exasperat de situaţia de la club şi dă de înţeles că nu prea există mari speranţe că situaţia s-ar rezolva cumva favorabil. Tehnicianul a avut mina unui om afectat la conferinţa de ieri, iar ceea ce a spus este evident încă un semnal de alarmă. „Este o situaţie foarte grea. Tot am ascuns, tot am sperat că lucrurile se vor îndrepta. De când am venit doar s-a promis, nu s-a rezolvat mai nimic. Acesta este purul adevăr. Se încearcă, dar nu se ajunge la o finalitate în a se rezolva o parte din problemele care sunt. Din ce în ce mai greu pot să-i motivez pentru a juca la un nivel înalt, nu se mai pot concentra 100%. Am avut o discuţie cu ei, căpitanul echipei a avut o discuţie cu băieţii în vestiar să treacă peste orice, să se concentreze pentru meciul de la Chiajna. Mă bucur pentru atitudinea lor, sunt convins că şi la meciul cu Concordia vor face totul pentru ca rezultatul să fie de partea noastră”, a spus Grigoraş.

    Se coace de-o grevă!?

    sport-02-30Tehnicianul spune că atmosfera în lot este bună, dar se poate schimba radical în cel mai scurt timp. „Vin două săptămâni de pauză în care nu ştiu ce se va întâmpla dacă lucrurile nu se vor rezolva, ştiţi foarte bine că sunt probleme, chiar suntem la limita depunctării. Dacă se ajunge acolo situaţia este foarte gravă. Eu sper ca comunitatea să fie alături de echipă, dispare sportul din Târgu-Jiu. Păcat de stadionul care se face aici, de sala de aici. Nu o să mai aibă cine să joace sau să joace. Nu ştiu dacă jucătorii o să plece. Nu ştiu dacă se vor mai antrena. Există această posibilitate, dacă nu se va rezolva nimic după această partidă există o posibilitatea să nu se mai antreneze. Nu ştiu, o grevă generală în care nu mai am pe cine să antrenez. Eu ce să fac în situaţia asta? Am discutat, acum trebuie să se concentreze pentru meciul de luni. Apoi vedem, avem două săptămâni. Sper să se rezolve lucrurile, asta ar fi cel mai indicat. Nimeni nu a cerut să se rezolve lucrurile în totalitate, este o situaţie grea, dar măcar o parte să se vadă că se încearcă şi există intenţii bune pentru a salva situaţia care pare să fie din ce în ce mai critică”, a comentat Grigoraş.

    Doar semnale verbale

    Tehnicianul susţine că a primit semnale pozitive, dar sunt verbale. „Semnale verbale, atât. Dar cât practic nu se întâmplă nimic… Vine week-endul şi nu ştiu dacă se poate rezolva în acele zile. Destul de greu, o situaţie… Nu m-am plâns de când am venit, că ne antrenăm unde ne antrenăm. Că o parte din jucători au datorii şi de anul trecut, cei noi nu mai vorbesc. E foarte-foarte dificil, situaţia financiară este total nesigură, fără speranţe mari. Nu e deloc uşor să lucrezi într-o asemenea atmosferă , sunt de apreciat cum s-au prezentat până acum, dar totul are o limită. Chiar dacă nu e voită în subconştient, în gând s-a înfiripat acest gând. E lipsă de speranţă. Situaţia neclară deranjează mai mult, de promisiuni s-au săturat mulţi”, a mai spus Grig.

    Nu vrea să fie comparat cu Iordănescu

    Tot antrenorul pandurilor a declarat că momentul de acum este mai greu decât cel din toamnă. „Nu vreau să mă comparaţi cu absolut nimeni. Nu ştiu ce a discursuri a avut celălalt antrenor, nu mă interesează. Eu nu am spus că nu o să mai pot gestiona situaţia, ci că va fi greu să o gestionez. Nu ştiu ce a fost înainte, nu ştiu dacă a fost vreodată situaţia de acum, părerea mea e că nu a fost situaţia asta. De la ei am înţeles că nu luau salariile, dar luau primele, deci nu este aceeaşi situaţie. Şi la noi dacă se luau primele la zi nu ştiu dacă era o situaţie aşa dramatică. Vorbim de două lucruri separate, nu vreau să le comparăm, vorbim de prezent. Acum ce să trăim din amintiri că era bine în 2010, 2011 sau 2012? Vorbim de realitatea actuală, iar ea este una neagră. Cei care sunt în măsură să rezolve astfel de probleme ar trebui să urgenteze situaţia pentru că este mai grea de la zi la zi”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: