spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş spune: „Vor fi 6-7 jucători care pleacă dintr-un lot foarte mare”

    Grigoraş spune: „Vor fi 6-7 jucători care pleacă dintr-un lot foarte mare”

    Gata cu fotbalul în România. Liga 1 a intrat în vacanţă, jucătorii se gândesc unde-şi vor petrece sărbătorile de iarnă, însă de acum încolo cei care vor începe să joace sunt conducătorii. Aceştia vor începe războiul de pe piaţa transferurilor, fiecare dorind să se întărească în această pauză competiţională. Aşa cum este normal, şi cei de la Pandurii se gândesc la cum vor arăta în viitor, însă până atunci Condescu şi ai lui trebuie să găsească bani pentru a face transferurile cerute de Grigoraş.

    Primii şase disponibilizaţi

    Ieri, Grigoraş a făcut o şedinţă de 15 minute în vestiar cu jucătorii. A trasat fiecărui jucător în parte un program de pregătire, însă gândurile antrenorului zboară la ce va fi în retur. „Echipa şi-a încheiat munca începând de astăzi (nota redacţiei: ieri) şi cred că cei din conducere vor trebui să înceapă o muncă mai asiduă acum pentru că e perioadă de transferări şi vrem să mai aducem câţiva jucători”, a spus ieri Grigoraş.
    Acesta va avea o discuţie cu preşedintele Marin Condescu pentru a stabili exact care este strategia pentru viitor. Cert este că cel puţin patru jucători nu vor mai face parte din lotul pandurilor. „Deja se ştie că nu s-au mai prelungit contractele lui Vranjkovic şi Maksumic. Menassel mai mult ca sigur nu va mai fi, Murgan şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă, un jucător care a înţeles situaţia şi cred că e un jucător care şi-a dorit să joace. Nemaifiind în planurile noastre a acceptat să rezilieze contractul pe cale amiabilă şi să plece undeva să joace fotbal, e de apreciat”, a declarat Petre Grigoraş.
    Ieri, şi Mugurel Dedu si Daniel Ghindeanu şi-au reziliat contractele cu Pandurii, devenind astfel jucători liberi. Cei doi alături de Murgan n-au mai făcut parte din lotul pandurilor de ceva vreme, aceştia antrenându-se separat sub comanda lui Florin Bejinaru.

    Alţii în stand-by

    Tehnicianul pandurilor susţine că nu a făcut nicio listă neagră, însă ştie de cine se va dispersa în această iarnă. „Nu i-am anunţat pe cei care vor pleca pentru că trebuie să discut cu domnul Condescu. În principiu se ştie, o să fie anunţaţi în această săptămână. Vom încerca să facem tot posibilul ca în echipă să rămână jucătorii care pun şi suflet pe lângă talent şi care să muncească foarte mult pentru că fără muncă talentul nu are nici o valoare în fotbalul modern”, a mai declarat Grigoraş care şi-ar dori ca la reluarea pregătirii să aibă un lot de 24-26 de jucători. „Nu e nici o listă neagră. Vor fi 6-7 jucători dintr-un lot foarte mare care pleacă”, a mai spus principalul oltenilor.

    Infuzie cu tineri

    Dacă la capitolul veniri este un mare semn de întrebare, totuşi, Grigoraş vrea sânge tânăr în echipă. „O să fie jucători promovaţi de la echipa secundă începând cu returul. Mă refer la Pleaşcă, Rada, Voinea, Avramescu, jucători pe care îi voi avea în atenţie, vor merge în cantonament cu echipa, dar pe lângă ei ne trebuie cel puţin trei jucători. Dacă îmi aduce trei jucători pe care i-aş vrea eu, pe posturile pe care aş vrea eu, sunt convins că în retur cu o pregătire foarte bună, cu o seriozitate de care au şi dat dovadă, nu pot să le reproşez nimic lucrurile vor sta altfel”, a mai susţinut Grigoraş.

    Pe 6 ianuarie e reunirea

    Tot principalul pandurilor a stabilit ca echipa să se reunească pe data de 6 ianuarie. Astfel, timp de patru zile jucătorii se vor pregăti la Târgu Jiu după care se va pleca într-un stagiu de pregătire montan. „Pe 10 ianuarie plecăm în cantonament la Poiana Braşov unde o să stăm 12 zile. O să fie o perioadă în care ne vom axa doar pe pregătirea fizică”, a mai declarat Grigoraş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: