spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesGrigoraş vrea atacanţi români din Liga 1, propunerile tari vin de la...

    Grigoraş vrea atacanţi români din Liga 1, propunerile tari vin de la impresarii străini

    S-a deschis târgul de fotbalişti ! A început nebunia cu transferurile, consemnându-se deja primele mutări. La Pandurii deocamdată e linişte şi pace, Grigoraş a făcut o listă cu jucătorii pe care îi vrea. Deocamdată secretă, acea listă conţine nume de atacanţi de la echipele clasate în partea a doua a ierarhiei, Grigoraş dorindu-i doar pe acei jucători pe care îi ştie bine. Acum, mingea este în terenul conducerii care mai are o altă listă cu jucători înaintată de impresari.

    Grigoraş vrea vârfuri din Liga 1

    Strategia de transferuri la Pandurii a fost făcută de Petre Grigoraş. Tehnicianul a spus în dese rânduri că vrea să lucreze cu jucători pe care îi cunoaşte, aşa că deja a înaintat o listă cu jucătorii de care are nevoie. „Este nevoie de nişte jucători de atac. Acum ce-o să reuşească cei din conducere nu ştiu. Eu am înaintat nişte nume, jucători români, nu din prima jumătate a clasamentului, dar jucători care îmi pun baza că pot ajuta echipa”, a spus Grigoraş. Astfel, acesta doreşte să lucreze doar cu „marfă” românească, însă cel care va decide ce va cumpăra va fi Marin Condescu.

    Impresarii joacă tare

    Pandurii a făcut afaceri bune cu impresarul Zvonko Milojkovic. Acesta a adus mulţi jucători la Pandurii, unii dintre aceştia fiind adevărate tunuri pentru gorjeni când a venit vorba de vânzare. Vranjkovic, Jovanovic sau Martinovic sunt jucători aduşi cu bani puţini şi vânduţi apoi pe sume mari. Acum, acelaşi impresar, Zvonko Milojkovic a venit cu două propuneri bune pentru gorjeni. Astfel, Bosko Stupic şi Dusan Savic par atacanţii de care Pandurii are nevoie.
    Stupic este legitimat la echipa croată de prima ligă NK Istra, are 26 de ani, în timp ce Savic este fostul atacant care a jucat la FC Braşov.
    Un jucător propus pandurilor vine tocmai din Brazilia, Bruno Lopes, are 24 de ani, 1,81 m şi 75 kg iar acum evoluează pentru Vilanova. Impresarul acestui jucător este Gabriel Gică Miron, acesta aducând la Pandurii „legiunea portugheză”.

    Până să vină cineva, ieri s-a perfectat transferul lui Nasser Menassel la U Cluj, echipă unde antrenor este Ionuţ Badea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: