spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHalal afacere: ce-au luat pe mere au dat pe pere

    Halal afacere: ce-au luat pe mere au dat pe pere

    Gorjenii au bătut la Dinamo şi apoi au pierdut acasă cu CFR

    Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Paraskevas, Erico, Momcilovic – Elton, Breeveld, Distefano – Ciucur (Nistor 46), Giusti (Buleică 68), Nicoară (Bud 71). Antrenor: Cristian Pustai.

    CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Piccolo, Rada, Lopes – Monroy, Djokovici – Deac (Ammari 85), Rui Pedro (Negruţ 74), Costea (Tade 67) – Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuţă.

    Cartonaşe galbene: Pleaşcă (51), Distefano (62), Breeveld (73), Momcilovic (90) / Piccolo (58), Lopes (76), Rada (93)

    Au arbitrat: Adrian Cojocaru (central) – Adrian Ghinguleac, Marius Nicoară (asistenţi) – Cătălin Popa, Dragoş Istrate (adiţionali) – Dragoş Iliescu (rezervă)

    Observatori: Nicolae Marodin, Mircea Călin.

    Stadion: Municipal, spectatori 4.000

    Acum vreo şase ani, Pandurii reuşea să bată şi Dinamo şi CFR în decurs de trei zile. Anul acesta, gorjenii nu au mai reuşit performanţa aceasta, mulţumindu-se doar cu o jumătate a paharului plină. După ce au bătut Dinamo în Ştefan cel Mare, gorjenii porneau ca mari favoriţi în faţa unei echipe a CFR-ului aflată în mare criză. Şi cum se spune că oltenii sunt oameni cu suflet mare, le-au dat o gură de oxigen celor din Cluj anulând astfel victoria mare obţinută săptămâna trecută pe terenul lui Dinamo. Pe româneşte, Pandurii sunt risipitori. Din păcate, gorjenii continuă să greşească în apărare, iar aceste erori se văd pe tabelă…un nou meci acasă, un nou eşec.

    I-a trădat finalul

    Cele trei puncte câştigate la Dinamo ar fi trebuit să le dea aripi elevilor lui Cristi Pustai. Aceştia trebuiau să zburde pe teren în faţa CFR-ului, o echipă care nu mai câştigase în faţa pandurilor de şase meciuri, iar în acest an 2014 nici un meci. Dar, ardelenii au dat lovitura în Oltenia şi s-au scos la fel cum şi gorjenii se scoseseră acum o săptămână la Dinamo, gol victorios în minutele de prelungire. În decurs de o săptămână, Pandurii a gustat şi din şampania dulce a victoriei dar şi din vinul acru al înfrângerii. Meciurile cu Dinamo şi CFR au semănat izbitor, ambele s-au decis cu gol în minutele de prelungire. Diferenţa a fost făcută de starea pandurilor, acum o săptămână erau bucuroşi iar acum sunt trişti.

    Fotbal puţin

    Deşi veneau cu un moral bun, elevii lui Pustai au picat testul cu CFR de sâmbătă. Ambele echipe au picat testul, pentru că nici CFR-ul nu a zburdat pe teren. A fost un meci urât, tacticizat şi decis de o execuţie într-un moment decisiv. S-a jucat dârz, s-a băgat osul la minge, dar nu s-au prea omorât jucătorii să-şi etaleze calităţile fotbalistice. Cei patru mii de spectatori au avut un singur moment în care li s-a ridicat pulsul, la singura ocazie a partidei. Eroul pandurilor de săptămâna trecută, Giusti a scăpat singur cu portarul Felgueiras dar a tras slab şi goalkeeper-ul a prins mingea. Cel puţin, aici Cristi Pustai nu s-a păcălit înainte de meci când anunţa că elevii lui vor avea în faţă cel mai bun portar din Liga 1. Şi cam aşa e. În rest, un fotbal spectaculos oferit doar cu pipeta, şuturi de la distanţă şi doar câteva intrări în careu cu mingea la picior atât de o parte cât şi de alta. Chiar dacă era un meci de 0-0, până la urmă s-a marcat. În minutul 92 Picolo a reluat cu capul din careu în urma unui corner şi a luat punctele la Cluj aducând tristeţe în vestiarul pandurilor. Un gol contestat de olteni. „La cum a arbitrat tot meciul putea să dea fault în atac la acel corner. A fost o lovire cu cotul în faţă. Asta la cum a arbitrat pentru că centralul a arbitrat ca la baschet, orice contact, nu a lăsat avantaj, dar nu arbitrul e de vină pentru înfrângere”, spune Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: