spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHandbaliştii se reunesc !

    Handbaliştii se reunesc !

    Echipa de handbal Energia se va reuni în această dimineaţă de la ora 10.30. Primul antrenament pe 2015 va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, echipa antrenată de Liviu Andrieş având programate antrenamente în primele zile ale anului. Abia pe finalul lunii ianuarie se va juca într-un meci oficial, pentru ca până atunci, gorjenii să dispute şi meciuri de verificare.

    Reunire în efectiv redus

    Cei de la Energia vor avea astăzi un prim antrenament de la care vor lipsi totuşi trei jucători. Este vorba de Paul Giotoiu şi Laurenţiu Dinescu, ambii fiind programaţi să se opereze în aceste zile, dar şi Felipe Mota, jucător accidentat încă din vară. Dacă primii doi vor rata în proporţie de 100% partea a doua a campionatului, gorjenii speră să-l poată folosi pe Mota, jucătorul fiind în proporţie de 90% recuperat. Un semn de întrebare va fi legat şi de prezenţa lui Marinko Kekezovic în echipă, acesta plecând în Serbia în urmă cu două luni pentru a fi alături de soţia lui grav bolnavă.

    Amicale bătute în cuie

    Echipa gorjeană are programate şi meciuri de pregătire, două fiind bătute în cuie. „Vom participa în perioada 16-17 ianuarie la un turneu de jocuri amicale la Turda. Acolo vom întâlni Potaissa dar şi echipa din Oradea. Ştiu că organizatorii încearcă să mai găsească o echipă pentru a completa numărul de echipa le turneu”, a declarat Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: