spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesHandbalistul premiat Alexandru Mutu vrea să joace în Liga Națională!

    Handbalistul premiat Alexandru Mutu vrea să joace în Liga Națională!

    Alexandru MutuAlexandru Mutu are 22 de ani și este student la Timișoara, dar și un sportiv premiat și foarte pasionat! Tânărul a crescut la Bumbești Pițic și a fost antrenat de profesorul Manuel Colțescu, un adevărat model pentru adolescenții pe care îi îndrumă spre domeniul sportiv.

    Alexandru MutuAlexandru Mutu a descoperit de mic sportul și, deși inițial, alesese fotbalul, pe parcurs și-a dat seama că pasiunea sa este handbalul. Acum, Alexandru are 22 ani și este student la Timișoara. „Sunt din comuna Bumbești-Pițic și în Gorj am urmat Școala Generală cu clasele I-VIII Bumbești-Pițic și Liceul Teoretic Novaci. În prezent sunt student la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Educație Fizică și Sport. Pe viitor îmi doresc să devin profesor de sport sau antrenor de handbal. Încă de mic copil, îmi plăcea foarte mult să alerg și să joc fotbal. Dar, mai apoi, mi-a fost dată șansa să descopăr handbalul de către Colțescu Manuel, antrenorul meu de la juniori. Dânsul este persoana care m-a format ca sportiv, dar și ca om. Am multe amintiri frumoase din perioada petrecută alături de dânsul, felul în care ne învăța, tot ce ne spunea. Este un om cum rar întâlnești!”, a spus tânărul sportiv.

    Joacă la CS Arad, urmând un transfer important

    Alexandru MutuDe când a plecat la facultate, Alexandru Mutu s-a înscris în Clubul Sportiv „Avram Iancu” Arad, la echipa de handbal. Zilnic se antrenează alături de colegii săi două ore. „Din CS Avram Iancu Arad am făcut parte din luna august 2016. Am ajuns la acest club datorită antrenorului Gabor Cosmin, care m-a contactat și m-a chemat să fac parte din această echipă. Nu am făcut parte din CS Timișoara, dar momentan mă antrenez cu ei, deoarece CS Avram Iancu Arad s-a desființat, iar din vară o să mă pot transfera și probabil c-o să joc la ei. La Gorj, am obținut premiul de Cea mai bună extremă dreaptă la Turneul Semifinal de la Turda din 2014 cu echipa CS Novaci. Anul acesta voi participa la Turneul Universitar și în Campionatul Diviziei A seria B. Pe viitor, îmi doresc să ajung să joc în Liga Națională și apoi să pot să antrenez”, a spus Alexandru Mutu.

    Alexandru MutuAlexandru MutuAlexandru Mutu

     
     
     
     
     
     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: