spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHandbalul în vacanţă

    Handbalul în vacanţă

    Pentru că nu mai avea decât opt jucători la antrenamente, Liviu Andrieş şi-a trimis elevii în vacanţă cu o săptămână mai devreme

    Atunci când a preluat conducerea echipei de handbal Energia Pandurii, Liviu Andrieş a schiţat un program de antrenament pentru o perioadă mai lungă. Astfel, antrenorul decisese ca echipa să rămână la antrenamente la Târgu-Jiu până pe 17 decembrie, timp în care avea misiunea de a urmări exact fiecare jucător în parte. Dar calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele de la sală. Cum la cinci jucători s-a renunţat, iar alţi vreo patru au acţiuni la loturile naţionale de seniori şi tineret, Andrieş s-a văzut pus în faţa faptului împlinit de-a avea la antrenamente doar opt oameni. Foarte puţini pentru a putea face un antrenament în condiţii normale. Aşa că tehnicianul Energiei s-a decis să-i trimită în vacanţă pe restul jucătorilor.

    Se reunesc pe 3 ianuarie

    Vacanţa handbaliştilor se va întinde pe o perioadă de trei săptămâni. Astfel, imediat după Revelion, handbaliştii vor reveni la muncă. „Liviu (n.red. Andrieş) a fixat reunirea pentru data de 3 ianuarie. Pe 4 ianuarie se va pleca într-un stagiu de pregătire montan unde se va pune accent pe acumularea fizică. Nu ne-am decis unde vom merge, dar acolo vom sta o săptămână”, a comentat şeful secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu. Apoi, după acel cantonament chinuitor se va intra şi la antrenamente în sală. „Avem fixate trei turnee de sală, la Odorhei, Baia Mare şi Târgu-Jiu”, a mai spus Popescu.

    Îl readuc pe Ilieş?

    De la Energia au plecat, până acum, cinci jucători. Savenco, Novanc, Stojkevschi, Ciobanu şi Humberto au fost daţi la o parte sau şi-au anunţat ei intenţia de a nu mai continua la Târgu-Jiu. „Savenco şi Novanc au cam dezamăgit. Stojkevschi nu s-a integrat. Ciobanu şi Humberto au cerut să plece, ultimul spunând că are ceva probleme medicale”, a spus Gore Popescu.
    Totuşi, cine va veni la Energia? „Vedem ce va spune şi Liviu Andrieş. Vom discuta şi vedem. Suntem în tratative cu cei de la Suceava pentru Dan Ilieş, acum să vedem dacă şi ei pot renunţa la jucător. În rest avem câte doi pe post, aşa că vom avea 14 jucători în lot, pentru retur”, a mai comentat Popescu. Dacă oficialii de la Energia vor reuşi să-l readucă la Târgu-Jiu pe Dan Ilieş, atunci şi pe postul de pivot ar exista concurenţă. Totuşi, gorjenii vor să transfere şi jucători tineri de la LPS Târgu-Jiu, însă nu s-a stabilit cei care vor fi „înrolaţi” la Energia.

    Încă n-a semnat

    Liviu Andrieş şi-a intrat în „pâine” la Energia, dar încă nu şi-a pus semnătura pe contract. „Ne-am înţeles, nu sunt probleme. Ştim toate detaliile. Acum nu stăm doar într-o semnătură”, a spus Gore Popescu. Contractul se va întinde pe o perioadă de un an şi jumătate, obiectivul în acest sezon fiind ocuparea unui loc de cupă europeană la finalul sezonului.

    Le-am dat vacanţă dar pe 3 ianuarie strângem rândurile. După sărbători va veni o perioadă foarte grea pentru jucători pentru că trebuie făcută o pregătire foarte bună”, Liviu Andrieş, antrenor Energia

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: