spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHit la Pandurii: Supăraţi, supăraţi sunt iarăşi, supăraţi!

    Hit la Pandurii: Supăraţi, supăraţi sunt iarăşi, supăraţi!

    Când pierzi cu 0-1 acasă contra campioanei, iar unicul gol vine din singurul şut tras pe poartă în 94 de minute parcă îţi vine să iei câmpii. Asta li s-a întâmplat pandurilor. Chiar dacă au avut o bară şi au ,mai trimis o dată mingea spre poartă iar aceasta a fost scoasă de pe linia porţii, oltenii nu meritau să câştige. Dar până să piardă e cale lungă. Remiza era rezultatul cel mai corect, iar preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan a fost fairplay. „Când baţi cu 1-0 şi dai gol din singurul şu pe poartă trebuie să mulţumeşti divinităţii. Rezultatul echitabil era egalul”, a fost declaraţia plină de bun simţ a oaspeţilor.

    În schimb, Dorinel Munteanu a văzut alt meci. „Felicit echipa gazdă, am ştiut că o să avem în faţă o echipă foarte puternică, pot să spun că e revelaţia acestui campionat din punct de vedere al jocului, mai ales cel ofensiv. Pandurii ne-a pus sub presiune în prima repriză, dar fără vreo ocazie mare de gol, am reuşit să ne organizăm foarte bine. În repriza a doua am ridicat tempoul şi am controlat jocul. Divinitatea nu ne-a ajutat cu absolut nimic. În afară de şutul în bară al lui Voiculeţ, practic, au fost centrări în careu care au antrenat fundaşii noştri. Sunt mulţumit. Cred că rezultatul este just. Pandurii a avut posesia, dar nu a avut ocazii de gol”, a spus Dorinel Munteanu.

    Grig, negru de supărare

    De partea opusă, Petre Grigoraş a fost din nou realist. „Sunt total dezamăgit. Dezamăgit de rezultat, fotbalul parcă nu a fost corect şi nu ştiu dacă meritam să pierdem. Oaspeţii au avut un singur şut pe poartă, din păcate pentru noi acela a fost şi gol. Noi nu am reuşit să marcăm. Cred că după joc meritam un egal care ar fi fost în conformitate cu desfăşurarea partidei”, a comentat Petre Grigoraş.

    Tehnicianul afişa mina unui antrenor distrus şi foarte afectat de rezultat. „Fiecare punct conta. Decât deloc era bun şi un rezultat de egalitate, din păcate, nu am reuşit să-l obţinem. Nu poţi să fii bucuros când adversarul trage un singur şut pe poartă şi pierzi. Dacă ne-ar fi dominat, ar fi avut câteva ocazii de gol şi noi nu ajungeam pe la poartă acceptam decizia cu seninătate. Dar aşa simţi o frustrare. Tristeţea e cu atât mai mare când pierzi un joc pe care îl ai în mână. Măcar să scoţi un egal”, a mai spus Grig.

    Şi jucătorii au fost trişti

    După ce meciul s-a încheiat jucătorii de la Pandurii au ieşit cu capetele plecate de pe teren. Doar câţiva au mers pentru a-i saluta pe cei din galerie, restul plecând în mare grabă spre vestiare supăraţi de eşec. După ce au discutat cu antrenorul jucătorii au plecat spre casele lor resemnaţi că au avut ghinion. „Acesta e fotbalul. Au avut noroc. Au avut un şut pe poartă, au dat gol, au luat trei puncte, noi am rămas fără nimic. Poate avem şi noi noroc etapa viitoare. Pot să zic să sunt foarte dezamăgit”, a spus căpitanul Mihai Pintilii.

    Şi Vlad Chiricheş era pe aceeaşi lungime de undă. „Am prestat un meci bun, dar care nu ne-a adus puncte şi e frustrant. Rezultatul e injust, dar acesta e fotbalul şi trebuie să trecem peste acest insucces. Nu câştigă întotdeauna cine merită. Sperăm să câştigăm în continuare meciuri şi să urcăm”, a declarat supărat şi Chiricheş.

    Panduri la naţională

    Pe adresa clubului gorjean au venit ieri patru convocări pentru jucători în vederea acţiunilor loturilor naţionale de seniori şi tineret. Astfel, pentru amicalul cu Belgia, Victor Piţurcă a convocat trei jucători, Chiricheş, Pintilii şi Pleaşcă, ultimul fiind o surpriză pregătită de selecţioner. „Sincer, Pleaşcă merita să ajungă la naţionala mare pentru că a jucat bine în ultimul timp”, spune preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. La naţionala de tineret va merge Maxim, mijlocaş care ar putea juca joi seara de la ora 21.45 contra Franţei la Nantes în cadrul preliminariilor Europene.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: