spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHora, asul pandurilor!

    Hora, asul pandurilor!

    Golgeterul pandurilor aşteaptă convocarea la echipa naţională pentru amicalul cu Italia

    Târgujienii au cu ce se lăuda. În vară au adus cu sacrificii un jucător important, Ioan Hora, un mijlocaş ofensiv cu o poftă mare de gol. Ei bine, atacantul pandurilor, pentru că acest jucător chiar a fost folosit în atac a reuşit deja să se detaşeze într-un marcator având nouă reuşite până în acest moment. „Mă bucur pentru Hora, este eficient”, a comentat Edi Iordănescu.

    sport-01-2

    E primul marcator…

    Zis şi făcut, jucătorul pandurilor este primul în clasamentul golgheterilor în prima ligă, şi în mod normal nu ar trebui să rateze convocarea la echipa naţională. „Este important pentru moralul lui faptul că marchează, pentru echipă, important e că a fost şi decisiv. Sper să fie în continuare la fel, eu am mare încredere în toţi băieţii”, spune Edi Iordănescu. Tot tehnicianul pandurilor vorbeşte în termeni laudativi la adresa elevului său. „Hora în mai puţin de jumătate de campionat şi-a bătut recordul de anul trecut. Sunt lucruri pozitive în general la echipă”, a mai spus Iordănescu.

    Pleacă la iarnă?

    În ultimul timp s-a tot vorbit despre un interes al Stelei faţă de golgeterul pandurilor, însă au fost doar simple speculaţii. Oltenii nu sunt dispuşi să cedeze vreun jucător important în acest moment pentru a fi mai puternici în play-off. „De ce ar trebui de fiecare dată cel mai bun jucător să fie întrebat când pleacă? Cred că Hora nu şi-a terminat misiunea aici, abia a venit, are un contract stabil cu noi, într-adevăr este spectaculos modul cum şi-a făcut intrarea la Pandurii Târgu-Jiu, ajutat de băieţi bineînţeles, dar cel puţin până în vară Hora va juca pentru noi şi ne-am bucura mult să îşi menţină acest ritm de a da goluri. Bineînţeles că în vară trebuie să ne gândim şi la a atrage bani către bugetul nostru”, a anunţat Narcis Răducan. Preşedintele pandurilor spune că Hora sau oricare alt jucător important va pleca doar pe bani grei în iarnă. „Orice jucător are un preţ şi în condiţiile în care vine o ofertă foarte bună, vom analiza, indiferent cum îl cheamă, pentru că nu numai pentru Hora a fost interes în ultimul timp, ci şi pentru Nistor şi pentru alţi jucători de aceeaşi valoare, dar ne-am setat cu toţii ca să facem ceva bun pentru Pandurii în acest an”, a mai spus Răducan.

    „Să terminăm în primele 6”

    Ioan Hora este în stand-by, aşteaptă convocarea la echipa naţională, însă vrea să aibă şi la meciul de la Iaşi o evoluţie bună. „Sper să menținem acest șir de partide, ne simțim foarte bine. Să sperăm că vom face un meci bun și la Iași, etapa viitoare. Cât despre mine, mă bucur și sper să o țin tot așa. Dar, cel mai important este că echipa câștigă și sper ca la final să ne clasăm în primele șase. Nu neapărat că mă aștept, dar sper ca selecționerul sau selecționerii să ia decizia cea mai bună. Și, dacă voi fi convocat, atunci voi accepta cu mândrie. Avem jucători de valoare care au demonstrat în sezonul acesta că pot ajuta România”, a declarat şi Ioan Hora.

    „Nu ştiu dacă îl vrea mult Steaua, dar sunt convins că îl vrea toată Liga 1, pentru că e golgheter. Asta nu înseamnă că pleacă. Într-adevăr, Horică traversează o formă de invidiat, ne ajută foarte mult în îndeplinirea obiectivului, are contract cu noi şi, din câte ştiu, îşi doreşte să se bucure împreună cu echipa la finalul sezonului. În condiţiile în care va fi o ofertă foarte bună pentru club, sigur că vom analiza. Dar, deocamdată, nu avem nicio ofertă oficială”, Narcis Răducan, preşedinte Pandurii

    „Aş fi subiectiv, aş vrea cât mai mulţi să fie la lot. Nu vreau să pun presiune pe stafful naţionalei, ştiu că sunt monitorizaţi 3-4 jucători de la noi. Sper ca şi la Iaşi să facem un joc bun şi apoi să avem jucători la echipa naţională”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: