spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHora rămâne la vânzare

    Hora rămâne la vânzare

    Atacantul are două oferte, însă deocamdată nu se ştie ce se va alege: binele jucătorului sau binele clubului

    Ioan Hora a tot fost de vânzare. Gorjenii au anunţat public încă de la finalul stagiunii trecute că în această iarnă îl vor vinde pe Ioan Hora. Însă, negocierile au tot fost amânate din diverse motive, ba oltenii au fost nemulţumiţi de ofertele primite, ba cei care îl doreau au sistat discuţiile fiind plecaţi să vadă meciurile la Euro, aşa că s-a tot lungit această perioadă de negocieri.

    sport-02-29Elveţia îl atrage

    În ceea ce-l priveşte pe Ioan Hora, acesta are zilele numărate la Târgu Jiu, fiind foarte probabilă despărţirea de atacantul care sezonul trecut a fost golgeterul Ligii 1. Astfel Ioan Hora are două oferte concrete, una din Elveţia şi alta din Polonia. Fotbalistul care îşi încheie contractul cu Pandurii în vara anului viitor ar putea fi coleg de echipă cu Paul Papp în liga a doua din Elveţia. Această ofertă este una pe placul jucătorului care îşi doreşte să joace în Ţara Cantoanelor. FC Will oferă 400.000 de euro pentru Hora, o sumă pe care gorjenii o vor încasa într-o singură tranşă. În plus, Hora chiar vrea să meargă în Elveţia şi pentru că valoarea contractului său anual este de 350 de mii de euro la care se vor adăuga bonusuri. Probabil, în cazul promovării în prima divizie, Hora ar urma să mai ia cel puţin 100 de mii de euro. Aşa că pentru Ioan Hora, oferta din Elveţia este cea mai tentantă.

    Pandurii îl vrea în Polonia

    Însă, Pandurii vrea altceva. Oficialii gorjeni îşi doresc să-l trimită pe Hora în Polonia la Lech Poznan. Motivul? Clubul oltean ar urma să încaseze 500 de mii de euro, cu 100 de mii mai mult decât ar lua dacă Hora ar pleca în Elveţia. Din punctul de vedere al pandurilor este mult mai rentabil ca jucătorul să plece în Polonia pentru că acea sută de mii de euro chiar înseamnă mult pentru un club care şi-a pierdut principalul finanţator, CEO. Problema lui Hora este că polonezii nu îi oferă un contract cel puţin la fel ca cel al elveţienilor, ceea ce chiar nu-l mulţumeşte pe atacant. Situaţia este destul de complicată, aşa că în aceste zile se aşteaptă cumva rezolvarea ei într-un anumit mod pentru a fi bine ambelor părţi, şi pandurilor dar şi atacantului.

    99% pleacă

    Cert este că în zilele viitoare, Ioan Hora va părăsi echipa târgujiană. Indiferent de destinaţia pe care o va alege Ioan Hora sau Pandurii, atacantul va părăsi gruparea târgujiană în cel mai scurt timp, cel mai probabil până în week-end. Târgujienii sunt deja împăcaţi cu gândul că-l vor pierde pe Hora, însă realizează faptul că şi dacă ar rămâne, clubul nu ar fi prea avantajat deoarece la vară atacantul ar pleca gratis. Aşa că doar acum e momentul ca acest atacant să fie vândut.

    A venit gratis

    În vara anului trecut, Ioan Hora a venit liber de contract la Pandurii. Fotbalistul a fost adus de Narcis Răducan, cel cu care lucrase şi la ASA Târgu Mureş, echipă cu care a devenit acum un an vicecampion al României. Trebuie spus că în cazul în care va pleca de la echipă, Hora va aduce un plus financiar clubului oltean. Ar fi o afacere profitabilă pentru Pandurii.

    „În iarnă, când am avut ofertă pentru el din Turcia, ne-a refuzat, pentru că a spus că vrea să câștige titlul de golgheter, să lupte cu Pandurii pentru un loc de Europa iar noi am apreciat. Acum, este rândul nostru să-i întoarcem favorul”, Narcis Răducan, acum o lună de zile

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: