spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Pe noi nu ne iartă nimeni când ne prinde"

    „Pe noi nu ne iartă nimeni când ne prinde”

    Victoria cu 4-0 pe terenul CFR-ului este una dintre cele mai importante și mai categorice realizate de Pandurii într-o deplasare în Liga 1. După mult timp jucătorii l-au ascultat pe antrenorul Edi Iordănescu, un antrenor care probabil s-a plictisit repetându-le elevilor săi că vrea eficiență maximă. „Vreau să marcăm atât cât putem de mult”, spune tehnicianul neavând milă de adversari. „Așa e la fotbal”, mai spune Edi oferind și un exemplu. „Nici pe noi nu ne iartă nimeni când ne prinde”, a mai adăugat tehnicianul.

    Totul pentru victorie

    „Prea puțin mă interesează partea estetică. Știu că multă lume spune despre noi că jucăm spectaculos, că facem spectacol, că jucăm un fotbal bun, dar pe mine mă interesează doar să obținem victorii. Eu așa pregătesc fiecare meci cu gândul la victorie. Cu Craiova am jucat mai bine decât adversarul, dar am rămas cu zero puncte”, spune antrenorul pandurilor, Edward Iordănescu. Așa că tehnicianul îndeamnă la pragmatism. „Să fim echilibrați, să nu mai comitem erori și ce este important să nu luăm gol. Asta este atitudinea corectă față de fotbal, nu poți să o lași mai moale sau mai tare. Trebuie să fim tot timpul 100% concentrați”, mai adaugă antrenorul pandurilor oferind și câteva exemple. „La acest meci cu CFR Cluj am avut momente în care ne-am pierdut din organizarea de joc, însă la bază au stat momentele de relaxare. Aș fi fost nemulțumit dacă luam gol, una e să câștigi cu 4-0 și alta cu 4-1”, spune Iordănescu.

    Apărarea apreciată

    În cele trei meciuri jucate până acum, doar în jocul de la Cluj echipa nu a primit gol, așa că Edi Iordănescu își laudă apărătorii. „Linia de fund a avut o exprimare coerentă și am fost mulțumit de evoluția ei la ultimul joc. Cei doi fundași centrali au făcut un joc mult mai exact, s-au completat mai bine”, spune Edi Iordănescu. Acesta spune că în acest moment nu se mai pune problema aducerii încă a unui fundaș central. „. Nu vreau și nu cred că este momentul să mai completăm lotul cu încă un fundaș central. Îl mai avem acolo și pe Bogdan Șandru, în care eu am mare încredere, este tânăr, dar va veni și momentul lui să joace. Vă veți da seama rapid că poate să joace fără probleme la nivelul Ligii 1 și care are potențial să crească. Mai este Christou, la care, din păcate, persistă problemele medicale și la care nici în acest moment nu avem un control, mă refer la stafful medical, pe perioada în care el este indisponibil”, a mai spus Edi Iordănescu în conferința de presă.
    Ei bine, tot tehnicianul spune că dacă va fi nevoie va apela și la improvizații. „Mai sunt și două soluții de avarie, mă refer la Pintilii și la Elton, care a intrat și el de luni în programul normal al echipei. Sunt soluții temporare, de urgență, de avarie. Fie că nu mai avem acolo pe altcineva, fie că vrem să forțăm jocul ofensiv și punem accent pe construcția din spate și punem acolo un mijlocaș central care să joace pe acea poziție. Suntem chiar mulți la antrenamente, suntem 26-27 de jucători. Pentru mine și 25 de jucători ar fi fost suficient”, a declarat Edi Iordănescu.

    Îi ține în „priză”

    Tot antrenorul pandurilor spune că în permanență îi ține conectați pe jucători la ceea ce au de făcut. „Nu trebuie să ne culcăm acum pe o ureche că am câștigat la CFR. Eu nu pot să transmit asta niciodată nici în mod public, nici în cadrul vestiarului. Nu am rezolva nimic”, a comentat Edi Iordănescu. Mai mult, antrenorul spune că va aborda și pregăti toate meciurile cu scopul de a se impune, însă uneori și un egal e bun. „Și la meciul cu Universitatea Craiova, dacă scorul era 0-0 prin minutul 80, puteam lua decizia să închidem jocul și să ne gândim la un punct pe care l-am fi luat, un punct care ar fi modificat clasamentul”, spune Edi Iordănescu.

    „Avem o echipă cu jucători care au reale calități, jucători care pot face diferența. Avem o linie de mijloc foarte bună, un atac oportunist, suntem o echipă care poate câștiga în fața oricărui adversar din campionat”, Eugen Pârvulescu, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: