spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎi năşim şi noi o dată?

    Îi năşim şi noi o dată?

    Echipa de baschet Energia Pandurii va juca în această seară de la ora 19.00 pe terenul celor de la Asesoft Ploieşti într-un meci în care oltenii pot detona o nouă bombă în Divizia A. Târgujienii pleacă cu şansa a doua, dar buturuga mică poate răsturna carul cel mare. Victoria este o miză importantă pentru ambele combatante aflate în luptă pentru accederea în play-off. Surprinzător, Asesoft se află în spatele Energiei, dar o victorie a prahovenilor produce o rocadă la nivelul clasamentului între cele două echipe. „Avem trei meciuri consecutive destul de importante. Şi meciul cu Asesosft, şi cel de acasă cu Sibiul dar şi cel cu CSM Bucureşti sunt meciuri de care pe care”, spune Dan Cumpănaşu.

    „Avem 50% şanse de accedere în primele opt”

    Starea de spirit la Energia este bună înaintea meciului cu Asesoft. Oltenii vin după trei victorii consecutive în campionat ceea ce i-a ridicat în clasamentul Diviziei A. „Până acum suntem în grafic, însă trebuie să şi rămânem în aceleaşi coordonate şi după seria de meciuri care urmează”, a mai spus Cumpănaşu. Oficialul Energiei face şi calcule în privinţa accederii echipei în primele opt locuri la finalul sezonului regulat. „Vin trei meciuri grele, iar rezultatele vor cântări greu în economia finală a clasamentului. În acest moment avem 50% şanse de calificare în play-off. Sper ca după aceste trei meciuri, Asesoft, Sibiu şi CSM Bucureşti şansele noastre să crească. Ar fi bine dacă am reuşi 2-3 victorii, dar e obligatoriu să câştigăm un meci din cele trei meciuri”, a mai spus Cumpănaşu.

    Asesoft – Energia 11-1

    În confruntările directe dintre Energia şi Asesoft prahovenii sunt net superiori. Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon de trei ori, dintre care două meciuri au fost în Cupa României, câştigate de adversari. Un alt meci a fost în campionat la Târgu-Jiu şi a fost adjudecat tot de echipa antrenată Arnautovic. Într-un bilanţ al meciurilor dintre Energia şi Asesoft, gazdele partidei de astăzi conduc cu scorul de 11-1 la general, ceea ce spune cam totul despre cum au decurs ostilităţile între cele două echipe. Miza victoriei este mare, Asesoftul a slăbit faţă de anii precedenţi, dovadă fiind linia de clasament cu loc ocupat în zona mediană, ceea ce până acum un an era o adevărată minune ca trupa lui Arnautovic să coboare mai jos de locurile de podium. În acest moment, Asesoft ocupă locul 10 în clasament, iar Energia poziţia a şaptea.

    „E meci foarte greu”

    Din punctul de vedere al preşedintelui de la Energia, Dan Cumpănaşu, meciul este unul foarte greu. „Noi mergem să ne jucăm şansa. Sper să facem o partidă bună iar la final să ne bucurăm de un succes. Trebuie să recunosc faptul că o victorie ar fi o surpriză, însă putem să o obţinem. E un meci greu, dar nu imposibil”, a comentat Cumpănaşu despre meciul care va începe în această seară de la ora 19.00.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: