spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Important e să joc, nu contează pe ce post"

    „Important e să joc, nu contează pe ce post”

    Accidentarea lui Alexandru Vlad şi excluderea din lot a lui Cardoso au fost benefice pentru Călin Cristea. Acesta freca banca de rezervă, însă, mai nou este titular de drept pe postul de fundaş stânga. Deja, Cristea a legat ceva meciuri ca integralist şi speră să o ţină tot aşa. „Mă simt destul de bine şi pe acest post, am mai jucat fundaş stânga şi la Alba Iulia şi pot să zic că este un post destul de neobişnuit pentru mine, dar cred că m-am descurcat destul de bine şi sper să o ţinem tot aşa. La fotbal, pentru orice jucător e bine să poată să joace pe mai multe posturi. Acest lucru este unul benefic pentru orice jucător”, a comentat Călin Cristea.

    „Să fim cât mai sus”

    Pandurii a avut o evoluţie bună până acum, aşa că şi starea de spirit al lui Cristea e bună. „Atmosfera este bună după ultimele rezultate, ne simţim bine, important este să o menţinem tot aşa. Vor urma câteva etape destul de grele, sperăm să adunăm cât mai multe puncte şi, la final, să fim cât mai sus. Problemele de lot contează pentru că vor veni şi etapele intermediare şi e important să fim câţi mai mulţi apţi şi cei care vor intra pe teren să dea totul să meargă cât mai bine. În timpul jocului nu mai ţinem minte că avem trei cartonaşe galbene sau că eşti la limită. Încerci să dai totul şi asta e”, a mai spus Călin Cristea.

    Devin lupi în deplasare?

    În următoarea etapă, cei de la Pandurii vor juca la Astra Ploieşti. „E o deplasare destul de grea. Şi ei vin după câteva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul şi cred că vor da totul ca să câştige. Important e să mergem şi să jucăm acelaşi fotbal pe care l-am practicat şi până acum şi putem să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Ploieşti. E adevărat că n-am prea câştigat în deplasare, dar să nu uităm că am făcut câteva rezultate bune, chiar şi la Steaua, şi o serie de egaluri şi cred că putem să scoatem un rezultat favorabil la Ploieşti”, a mai punctat Cristea.

    Teamă de Astra

    Jucătorul pandurilor nu ştie dacă va fi titular la meciul cu Astra, însă, vrea revanşa după meciul pierdut în tur. „Se poate spune că vrem şi o revanşă după meciul din tur. Atunci ei n-au jucat aproape nimic şi ne-au bătut cu 2-1. Sperăm ca acum să luăm noi cele trei puncte. Nu ştiu unde voi juca, depinde de ce va decide antrenorul. Pentru mine important e să joc, nu contează pe ce post. Eu zic că Astra e mai periculoasă cu Mircea Rednic şi Dinu Vamă. Au un antrenor bun şi un preşedinte şi cred că e mai periculoasă, dar mai important e ce vom face noi pe teren”, a mai comentat Cristea.

    Negocieri împotmolite cu Băcilă

    Ieri, preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu a declarat că echipa gorjeană i-a făcut ofertă lui Băcilă pentru prelungirea contractului, însă, jucătorul a refuzat creşterea contractului cu 25%. „Cosmin Băcilă s-a accidentat la Pandurii şi trebuie să fim gentlemani cu acest jucător. De aceea i-am oferit un contract pe doi ani, cu 25 % mai mult faţă de cât a avut el la Pandurii. Jucătorul a refuzat, pe moment, oferta. Probabil se gândeşte la oferta Stelei. Sper să ne înţeleagă şi să semnăm contractul cât mai curând. Băcilă merită această mărire pentru ce a făcut la Târgu-Jiu” a spus Pârvulescu.

    Patru la teste

    În aceste zile, Grigoraş testează patru jucători. Vrful de la Pandurii II, Alexandru Vlăduţi a fost chemat de Petre Grigoraş la echipa mare pentru a fi urmărit la pregătire. Vlăduţi a debutat anul trecut în Liga 1, la meciul pandurilor cu Unirea Urziceni. Tot în aceste zile, Grig mai evaluează trei tineri jucători: Bogdan Suceavă, portar, şi Tiberiu Petriş, mijlocaş central, ambii de la FC Junior Târgu Mureş şi Antoniu Dumitru, mijlocaş central, de la Chindia Târgovişte.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: