spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"În loc să avem 22 de puncte suntem la retrogradare"

    „În loc să avem 22 de puncte suntem la retrogradare”

    Campionatul s-a încheiat iar fotbaliştii de la Pandurii au intrat în vacanţă. Aşa cum era normal, aflaţi pe loc retrogradabil, jucătorii şi antrenorii se simt frustraţi. „După joc am fi meritat să fim mai sus” a fost afirmaţia spusă de majoritatea celor care au făcut parte din stafful şi lotul pandurilor. Dar, realitatea este alta cu Pandurii pe locul 16 în Liga 1, poziţie pe care vor petrece sărbătorile de iarnă.

    Ratările bată-le vina

    Ultimul meci, cel de la Urziceni în care s-a ratat exasperant de mult a fost unul care l-a încercat serios pe tehnician. „Sincer, în fotbal se ratează. Cred că a fost un meci în care am ratat cele mai multe situaţii de a marca din poziţii clare. A fost o primă repriză pe care am dominat-o total, am şi înscris dar cred că aici a fost şi greşeala mea pentru că nu le-am arătat în ce parte atacăm şi am dat în propria poartă fără să fim presaţi de adversar”, a declarat Grigoraş. Acesta este de părere că ghinionul a fost total. „Am avut neşansă să primim gol, în rest partida a fost la discreţia noastră şi numărul de ocazii spune totul despre joc şi cred că şi o posesie foarte mare. În partea a doua am reuşit să marcăm şi să egalăm”, a mai spus Grigoraş.

    Puncte regretate

    Apoi, tehnicianul a făcut o scurtă analiză a meciurilor jucate până acum. Marele regret este numărul mic de puncte strânse până în prezent, antrenorul regretând că în trei partide a ratat ocazia de a mai acumula puncte extrem de importante. „Ne pare rău că am pierdut două puncte la Urziceni. Ar fi fost foarte importante şi sunt convins că vor conta enorm de mult în economia campionatului. Am pierdut două puncte la Rapid, două cu U Cluj, am pierdut acum două puncte. Şi în loc să avem cel puţin 22 de puncte care ne-ar fi conferit un alt statut şi priveai cu alţi ochi returul din păcate suntem tot acolo pe loc retrogradabil chiar dacă suntem la -6 la adevăr punctele contează”, a mai spus Grigoraş. Acesta deja se gândeşte la partea a doua a sezonului. „Începem returul cu două meciuri de foc, cu liderul la zi Oţelul Galaţi pe teren propriu, impropriu zis şi la Dinamo”, a mai susţinut tehnicianul pandurilor.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: