Acasa / Sport / Încă mai speră că vor scăpa de retrogradare

Încă mai speră că vor scăpa de retrogradare

PanduriiPandurii Târgu-Jiu a pierdut în faţa liderului din Liga I, FC Viitorul, cu scorul de 3-0. În ciuda acestei înfrângeri, jucătorii încă mai speră că se vor salva de la retrogradare, chiar dacă urmează alte două meciuri grele pentru formaţia gorjeană, cu FC Botoşani, aflată pe locul 8 în clasament, şi cu Dinamo Bucureşti. „I-am întâlnit pe cei mai buni, pe cei care joacă fotbal, cred că viitoarea campioană a României. Suntem departe de ei ca nivel. Ce contează dacă primeam penalty sau nu la câte greșeli am făcut noi?!”, a spus după meci, Flavius Stoican, antrenorul de la Pandurii. Răzvan Stanca, unul dintre jucătorii cu experienţă, este de părere că norocul va fi de partea echipei sale şi Pandurii va reuşi să scape de retrogradare. „Nu trebuie să ne sară lumea în cap, suntem o echipă nou-formată! Dacă vom evolua mereu ca în repriza a doua și cu puțin noroc, ne putem salva de la retrogradare”, a spus Răzvan Stanca, portar Pandurii.

5 comentarii

  1. Stanca, nu va sare nimeni in cap.La ce conditii sunt la club si la ce persoane va conduc…jucati binisor.Nu inteleg ce cauta unul ca Balaet, unul ca Golea la club. Astia compara un club de liga 1 cu o taraba in piata sau cu sindicatele lor.Strategia asta a fost facuta din toamna cu oameni care nu se pricep la fotbal. L-am avertizat pe M. Condeeescu ,cand echipa era pe locul 5 , ca se va ajunge aici.Ne-a asigurat ca nu va fi asa…Uitati-va ce dezastru e la echipa.Tocmai pentru asta nu mai vrea nimeni sa mai dea bani la echipa.Inca nu e prea tarziu, dar peste 7-8 zile va fi foarte tarziu.Echipa se va desfinta in cel mai scurt timp. Eu prevad ca se va merge pana ,cel tarziu,in etapa7-8 din playaut, dupa care……..falimentul.

  2. Da scapa de la retrogradare conform planului marca USMO ( Golea & Condescu ) se desfinteaza si nu mai retrogradare , conduc cei care nu au platit niciodata asocierea si ziceau ca se imprumuta sa ajute clubul ?! Cam povesti expirate …..sa privim adevarul si realitatea FALIMENT !

    • Nu sunt sanse nici sa scape de la retrogradare si nici de faliment.Lupta se da pentru cine intra primul la masa credala, dupa faliment.Oricum, in urma vazarii tuturor bunurilor clubului mai mult de 1-1.5 milioane nu se ia , iar banii astia intra la finante.Asa ca o sa fie…..razboi mare.Pana atunci termina si DNA-ul cercetarile……

  3. Da wyw intra toti si mai iasa cine poate, la intrare in stirbei voda nr 79/81 usa e larga si mare, problema e la iesire e mica si scapa cine poate! Asa ca vizitator e frumos sa ajungi singur, sa nu fi adus e problema! Trebuie elucidata si problema Pandurii! Avem incredere ca se va face lumina!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*