spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncă o înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Încă o înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu CSU Sibiu în ultimul meci al turneului 11 disputat la Sibiu. Ardelenii de la CSU Sibiu s-au impus cu 92-68.

    Meciul a fost dominat de formația sibiană care s-a impus în toate cele patru părţi ale partidei. Scorul pe sferturi a fost: 23-14, 20-12, 25-21 şi 24-21. Diferenţa în acest meci s-a făcut în prima parte, când echipa din Sibiu s-a distanţat decisiv pe tabela de marcaj. În partea secundă, elevii lui Jordanco Davitkov au echilibrat meciul, dar nu au avut forţa să revină pe tabela de marcaj.

    Sibiul a practicat un joc agresiv. CSM Târgu Jiu nu a reuşit să contracareze jocul gazdelor, care s-au distanţat decisiv pe tabela de marcaj. În partea a doua a meciului, CSM Târgu Jiu a avut o altă exprimare în teren, mult mai bună, dar nu a putut pune în pericol rezultatul de pe tabelă.

    „Un meci la care nu am avut răspuns la tranziția lor ofensivă. Sibiul a jucat foarte agresiv, iar nu am avut răspuns. În prima repriză nu am marcat nimic din afara semicercului și ne-a fost foarte greu. După pauză, am înscris ceva, iar cu apărarea zonă am reușit să revenim un pic. Per ansamblu, CSU Sibiu a fost echipa mai bună decât noi, iar asta s-a văzut. Urmează o săptămână să pregătim următorul turneu, turneu care este acasă, unde sperăm să evoluăm mult mai bine”, a spus antrenorul Jordanco Davitkov, după încheierea partidei

    Cel mai bun marcator al grupării gorjene a fost georgianul Revaz Rogava, care a reuşit 18p. El a mai strâns 4 recuperări şi o pasă decisivă. O evoluţie consistentă a avut şi Kevin Allen. Pivotul american a reuşit 16p, 10 recuperări şi o pasă decisivă. Stefan Nikolic a reuşit 10 puncte în acest meci, două recuperări şi două pase decisive.

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu ocupă penultimul loc în clasament.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: