spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncă o săptămână de incertitudine la Pandurii!

    Încă o săptămână de incertitudine la Pandurii!

    Şedinţa ce trebuia să aibă loc zilele acestea la Pandurii a fost mutată pentru săptămâna viitoare

    Pandurii se ghidează în această perioadă pe un singur cuvânt: răbdare. „Aveţi răbdare”, a fost mesajul care de câteva zile încoace se tot rosteşte atunci când vine vorba despre proiectul echipei gorjene. Dar, răbdarea ar trebui să aibă şi ea o limită. Edi Iordănescu alături de jucători stau pe un butoi cu pulbere, se sună între ei, discută şi nu ştiu ce decizie să ia. „Ce facem Mister?”, este întrebarea care a tot fost auzită de antrenor în ultimul timp, întrebare adresată de jucători.

    sport-01-1

    Edi, în stand by

    Probabil, Edi Iordănescu a obosit să tot aştepte. Deşi îşi propusese să nu îşi dea prea mult timp de gândire în luarea unei decizii, antrenorul a tot amânat momentul şi luarea unei decizii până ce nu va fi sigur pe proiectul de la Târgu-Jiu. Ei bine, tehnicianul este sunat zilnic de multe persoane care se interesează de soarta lui. „Edi chiar nu ştie ce să mai facă. Vă spun că zilnic este apelat şi întrebat de diverse persoane ce va face. Chiar şi jucătorii de la echipă îl sună şi îl întreabă ce se mai aude dinspre Târgu-Jiu. De fiecare dată dă acelaşi răspuns, că aşteaptă”, spune unul din oamenii din anturajul antrenorului. În aceste condiţii, nu ar fi nimic nou de semnalat, doar faptul că oferta venită de la CSU Craiova nu ar fi chiar luată în calcul de antrenor. Motivul este lesne de înţeles, CSU a ratat accederea în cupele europene, deci, nu ar mai fi un proiect atractiv. Conform sursei noastre, „tot Pandurii ar avea prioritate”. Este exact aşa cum spunea şi Edi Iordănescu în fiecare mesaj pe are l-a făcut public. Însă, câtă răbdare să mai are Edi Iordănescu?

    Jucătorii tentaţi să plece

    Există informaţii, deocamdată neconfirmate oficial că unii din jucătorii de bază ai pandurilor şi-ar căuta echipe. Unul dintre aceştia este Dan Nistor, mijlocaş care ar fi tentat să aleagă o altă destinaţie în condiţiile în care viitorul este incert la Târgu Jiu. Bine, asta nu ar fi o noutate pentru Nistor, jucător care în mai multe rânduri în interviuri şi-a exprimat dorinţa să plece de la Pandurii.

    Hora, negocieri blocate

    Din păcate, gorjenii nu au nici veşti în ceea ce priveşte vânzarea lui Ioan Hora. Jucătorul scos de târgujieni la vânzare în mod oficial nu are căutare mare, ofertele nefiind pe placul pandurilor. Târgujienii urmăresc să-l vândă cât mai scump pe jucător, însă problema este că echipele care îl vor nu sunt dispuse să ofere imediat sume de bani mari, necesare salvării imediate a situaţiei de la Pandurii. Cum negocierile sunt momentan blocate, sunt şanse mici ca totul să fie parafat imediat, şi astfel ca aceşti bani să ajungă în conturile fotbaliştilor. „Trebuie să ştergem toate datoriile, trebuie să intrăm în acest an pe zero”, a mai spus unul din oficialii pandurilor.

    Zilele decisive, amânate

    Deşi era anunţată pentru această săptămână, şedinţa AGA de la Pandurii se va desfăşura săptămâna viitoare. Abia atunci oamenii cu putere de decizie de la Pandurii vor fi mai liniştiţi după campania electorală şi scrutinul care va avea loc duminică. Însă, nu doar la Târgu-Jiu există această situaţie, ci şi la Motru. Nici acolo lucrurile nu sunt deloc clare pentru că nu există încă certitudinea de la nivelul conducerii administraţiei locale, existând riscul major ca din toamnă să nu mai existe Minerul Motru! Din păcate totul ţine de politică, totul ţine de mofturile unora, iar sportul are de multe ori de suferit. Realitatea este cruntă, iar sportul gorjean îşi va da cel mai probabil la finalul acestei săptămâni un nou examen, de data aceasta unul electoral…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: