spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncă o veste proastă pentru Pandurii! Clubul este executat silit

    Încă o veste proastă pentru Pandurii! Clubul este executat silit

    Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu primeşte o nouă lovitură după ce acţionarii au anunţat că singura soluţie pentru redresarea financiară este intrarea în insolvenţă. Astfel, Clubul a fost notificat de ANAF în ceea ce priveşte intrarea în procedura de executare silită.

    pandurii

    Conturi blocate

    În urma acestei somaţii, clubul va avea conturile blocate din cauza datoriilor neachitate. Oficialii clubului spun că debitele se ridică la peste 1 milion de euro, 25% reprezentând salarii care nu au fost achitate la timp. O mare parte din debit reprezintă şi datoriile către ANAF, care ar fi trebuit să fie plătite eşalonat. „Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj a urmărit procedura pentru CS Pandurii la fel ca pentru oricare debitor. Dacă datoriile nu sunt plătite la timp, datornicul se somează în scris, conturile sunt blocate și se instituie poprirea pe acestea. Așa începe executarea silită”, a declarat Marin Ciumag, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj, potrivit Dolce Sport.

    Narcis Răducan, preşedintele Pandurii, susţine că această problemă va fi rezolvată odată ce instanţa de judecată va declara intrarea în insolvență. „Am primit somația în cauză, dar până în prezent nu ni s-au blocat încă conturile. Datoria clubului către Finanțe este de câteva milioane de lei, lucru care s-a luat în calcul și l-a luarea deciziei de intrare a CS Pandurii în insolvență”, a declarat Narcis Răducan.

    Pandurii Târgu-Jiu se află în colaps financiar de când Complexul Oltenia a sistat finanţarea echipei. Chiar şi cu decizia acţionarilor de a cere insolvenţa, nimeni nu poate garanta că echipa îşi va reveni şi va rezista în Liga I.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: