spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncep lucrările pe Municipal !

    Încep lucrările pe Municipal !

    – Noul gazon va fi încălzit şi va avea un sistem computerizat de irigat

    Echipa de fotbal Pandurii s-a mutat încă din toamnă la Severin pentru că suprafaţa de joc de la Târgu-Jiu era foarte proastă. Cel care a cerut mutarea a fost Petre Grigoraş, antrenor care este adeptul unui joc de posesie care se poate practica doar pe terenuri bune. Astfel, Grig i-a cerut lui Condescu să facă ceva cu gazonul de pe Municipal. De la mutarea echipei şi până acum se vede cu ochiul liber că nu s-a făcut mai nimic, singurele acţiuni întreprinse fiind întocmirea actelor.

    Bun de joc după 6-7 luni

    Se pare că după ce vremea se va îmbunătăţi, Stadionul Municipal se va transforma în şantier. Cel puţin asta anunţă Marin Condescu care s-a decis, a dat lucrarea firmei lui Ştefan Abramovici. Aceeaşi firmă a schimbat a schimbat suprafeţele de joc şi la Craiova, Bistriţa, Galaţi sau Mediaş. De exemplu, la Mediaş lucrarea a fost finalizată în patru luni de zile, însă terenul „s-a rupt” la primul meci, semn că s-a intrat prea repede pe gazon. La Mediaş a fost nevoie de 4500 tone de nisip, instalaţia de încălzire electrică are 40 kilometri de cablu iar gazonul este special adus din Austria. Ieri, Abramovici a fost la Târgu-Jiu, iar potrivit declaraţiei lui Marin Condescu lucrările vor demara în curând. „O să ne apucăm de suprafaţa de joc. Nu ştiu la ce soluţie vom apela, fie vom pune rulouri de iarbă fie vom însămânţa. La Severin este nisip. Soluţia cu nisip este bună, dar trebuie lăsat gazonul vreo 6-7 luni de zile ca să „prindă” rădăcina. La Galaţi nu a rezistat terenul şi este făcut în nisip. Vom vedea”, a comentat Condescu.

    Primăria face interioarele

    Tot Condescu a anunţat că întreg Stadionul Municipal va fi un şantier. Astfel, nu se va lucra doar la terenul principal ci şi la terenul trei. În plus, Primăria Târgu-Jiu se va ocupa de vestiare şi grupuri sanitare. „Primăria se va ocupa de partea de interioare unde se va moderniza totul”, a mai adăugat Condescu. În ceea ce priveşte terenul principal, Condesu spune că acesta se va „reface” după ultima fiţă. „Se va face şi cu instalaţii de încălzire şi irigat. Nu ştim costul acum, dar ştim că din toamnă intenţionăm să jucăm la Târgu-Jiu”, a mai adăugat Condescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: