spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncepe curăţenia de iarnă la Pandurii

    Începe curăţenia de iarnă la Pandurii

    Cristi Pustai spune: „Vreau să rămânem cu 22 de jucători, unii o să fie împrumutaţi”

    După ce Eric a plecat la arabi, cei de la Pandurii ar trebui să se decidă în privinţa lotului cu care vor aborda returul de campionat. Este clar că dintre titulari nu va mai pleca nimeni, însă dintre rezerve mai mulţi o să-şi facă bagajul cel puţin pentru o perioadă. Ajuns la Târgu-Jiu cu patru zile înainte de reunirea lotului, Cristi Pustai vrea să lămurească situaţia jucătorilor care rămân şi care vor pleca în această iarnă de la echipă.

    Nu plânge după Eric

    Tehnicianul pandurilor se bucură că fostul său elev, Eric a plecat la o altă echipă unde câştigă bani mai mulţi. „I-am spus lui Eric să aibă grijă de banii pe care îi câştigă acolo, pentru că o să vină un moment, cel mai greu, când trebuie să te laşi de fotbal. Trebuie să fii puternic şi depinde şi ce bani ai în cont, la un asemenea contract trebuie să se gândească la viitor. Nu cred că voi mai lucra cu el în viitor. Eric e foarte bine că a reuşit să plece, pentru el în primul rând, pentru club, din suma rămasă net sunt bani până la sfârşitul returului pentru salarii. În doar câteva luni clubul a câştigat 700.000 de euro şi s-a şi folosit de jucător”, spune Pustai.

    Lista neagră

    Tehnicianul nu vrea să se mai despartă de jucători importanţi, ci numai de rezerve. „Nu e vorba de vreo listă neagră, ci de cei care au jucat mai puţin, care nu au fost utili. Vreau să rămânem cu 22 de jucători pentru că până la vară suntem angrenaţi numai în campionat, sunt destui 22”, spune antrenorul pandurilor. Acesta a creionat o mică listă. „Pe lista de plecări ar fi Diego, Adrovic la capitolul atacanţi, unde ar trebui să aducem doi jucători buni, titulari, pentru că s-ar putea să schimbăm şi sistemul, să jucăm cu doi atacanţi şi acasă şi afară. La fundaşii centrali să-l dăm pe Rada undeva să joace, dacă mai stă un an-doi îşi pierde şi tinereţea, ar fi bine să joace la o echipă fără pretenţii de cupe europene şi să joace titular. Transferul lui Lazar la Botoşani se face după ce venim din Antalya pentru că dacă Doamne fereşte se accidentează unul din ceilalţi portari, cade transferul. Aşa am discutat, poate merge în pregătiri cu Botoşaniul, dar transferul se va face în ultima clipă. E la o vârstă la care numai jocurile îi pot ridica valoarea. Cristea a jucat şi el puţin…de asta am venit cu două zile mai repede, să văd dacă Eugen Pîrvulescu a discutat cu jucătorii”, a mai declarat Pustai.

    Predescu spre Liga a 2-a

    Tehnicianul pandurilor are răbdare cu unii jucători din lotul său care nu au dat randament. „Jucătorii străini în general trebuie să aibă 6 luni de adaptare, apoi vedem ce randament dau”, spune Pustai. Totuşi, tehnicianul are şi o listă de jucători pe care vrea să-i dea şi apoi să revină la echipă. „Predescu ar fi bine, având experienţa unor jucători care au trecut prin asemenea accidentări, gen Bud care târziu m-a ascultat şi s-a dus în liga a doua să joace, e foarte important ca Predescu să meargă până în vară să joace în liga a doua. Acolo contactele nu sunt atât de dure şi spaţiile sunt mult mai mari, trebuie să-şi recapete încrederea. Trebuie să discutăm, el va veni acum şi vom vedea unde este, recuperarea a făcut-o la Bucureşti”, a declarat Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: