spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncepe play-off-ul la Onoare

    Începe play-off-ul la Onoare

    Liga a V-a a intrat pe jumătate în vacanţă. Nu toate echipele au intrat în vacanţă pentru că primele clasate vor lupta pentru accederea în Liga a IV-a. Astfel, în mod normal, primele trei clasate din cele două serii se vor întâlni în meciuri directe tur – retur, iar la final primele două vor promova. Totuşi, regulamentul făcut la început a fost schimbat, şi asta pentru că s-a găsit din nou o echipă să nu se înscrie în play-off, iar alta să nu aibă drept de promovare, şi astfel să nu aibă nici drept de participare la play-off.

    Schimbări pentru play-off

    S-a tras la sorţi play-off-ul la Liga a V-a. Primele trei clasate trebuiau să se găsească şi pe tabloul din partea a doua a sezonului. Din seria de Est primele trei echipe sunt: Gilortul Tg. Cărbuneşti, Ralbex Turcineşti şi Constantin Brâncuşi Brătuia. Primele trei clasate din seria de Vest sunt: Ştiinţa Turceni II, Unirea Dragoteşti şi Jiul Rovinari II. Ei bine, echipa din Turcineşti a transmis o adresă către AJF Gorj, prin care anunţă că nu poate să participe la play-off, cel de-al treilea loc din seria de Est fiind luat de Gilortul Bengesti, echipă care a terminat campionatul pe locul 4, devansând în clasament Bradul Polovragi ca urmare a rezultatelor directe 6-4 la Bengeşti şi 0-1 la Polovragi. Şi din seria de Vest este o echipă care a terminat în primele locuri, dar nu va juca în play-off. Echipa din Turceni nu are drept de promovare, conform ROAF, deoarece la Liga a IV-a activează prima echipă a clubului din Turceni, şi astfel locul în play-off i-a revenit echipei clasate pe locul 4, Unirea Bolboşi.

    Ritm alert

    Meciurile din play-off se vor juca din trei în trei zile. „Programul e alert, sunt zece etape care se vor juca până pe 4 iulie”, spune Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj. La final, primele două clasate din play-off vor promova în Liga a IV-a. Echipa Gilortul Cărbuneşti va disputa jocurile de acasă sâmbăta, atunci când etapa este programată pentru duminică. Jucătorii care vor acumula două cartonaşe galbene în play-off sunt suspendaţi pentru următoarea etapă. Începând cu cel de-al treilea avertisment primit, jucătorii respectivi vor fi automat suspendaţi pentru jocul următor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: