spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertA început adevărata demolare!

    A început adevărata demolare!

    Peluza de la vechea tabelă de marcaj începe să devină istorie

    Stadionul Municipal din Târgu-Jiu devine un imens șantier. După ce săptămâna trecută au fost „defrișate” gardurile împrejmuitoare, dar și scaunele de la peluza vechii tabele de marcaj, de ieri și-a făcut apariția în peisaj și un excavator care a pornit la drum pentru a doborî peluza. Practic, de ieri a început marea demolare care va mai dura cel puțin o lună de zile…

    sport-01-28

    Se muncește la greu…

    Șantierul de pe Municipal este în plină activitate. Încet dar sigur, vechea arenă dispare din peisaj, urmând ca peste un an de zile pe actualul amplasament al tribunelor să răsară un stadion cochet de patru stele și care va fi conform ultimelor cerințe UEFA. Însă, până la momentul în care Municipalul gorjean va fi unul modern trebuie să treacă timp, să se doboare actuala arenă iar în locul ei să apară noul stadion. Ei bine, dacă prima săptămână a fost de „încălzire”, firma care se ocupă de demolare „defrișând” cam totul de la peluza dinspre Sala Sporturilor, de ieri s-a trecut mai insistent la treabă în scenă intrând un excavator și câteva mașini care transportă tot ce se excavează. „Suntem în grafic”, a fost mesajul celor care demolează Municipalul.

    Inventariere la „sânge”

    Tot ieri, o comisie stabilită din partea Primăriei a avut de lucru la Stadion. Mai exact, comisia de inventariere s-a ocupat cu măsurarea gardului împrejmuitor ce a fost tăiat zilele trecute. S-a notat totul, dimensiunea la fiecare lacră de gard, s-au numărat după care au fost transportate spre un depozit unde vor fi licitate. Chiar și pavelele vechi de zeci de ani au fost scoase , numărate și vândute la licitațiile care vor fi organizate în cel mai scurt timp.

    sport-001-28

    Alții se ocupă de construire

    Cei care se ocupă în acest moment de demolarea Municipalului au termen 45 de zile să termine lucrarea, după care o altă firmă din Cluj va veni pentru a se ocupa de construcția stadionului. Ei bine, în 18 luni de la demararea lucrărilor ar trebui să fie gata arena gorjeană, însă sunt șanse foarte mari ca într-un timp mai scurt să se finalizeze lucrările…

    Antrenamentele neafectate

    Cel puțin deocamdată, antrenamentele echipei lui Edi Iordănescu nu sunt afectate de aceste lucrări ample ce se desfășoară pe Municipal. Chiar tehnicianul le-a cerut celor din conducere ca măcar în timpul ședințelor de pregătire să nu se lucreze pentru a nu afecta activitatea echipei. Așa că măcar în următoarea perioadă, antrenamentele nu o să fie afectate de programul de demolare al Municipalului. Rămâne de văzut cum se vor descurca târgujienii cu programul de antrenament în momentul în care se va trece la construirea noii arene.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: