spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertA început Campionatul Național de Box ! Cei mai buni campioni, pe...

    A început Campionatul Național de Box ! Cei mai buni campioni, pe ringul din Târgu Jiu

    Primul gong al Campionatului Național de Box Under 22 a bătut la Târgu Jiu la începutul wekendului trecut. Aproximativ 70 cei mai buni boxeri din țară se vor lupta pentru titlul care-i va trimite direct în Campionatul European de Box care va avea loc la Târgu Jiu în perioada 24 martie – 2 aprilie. În premieră, în această competiție au intrat și fete.

    Orașul Târgu Jiu este pe perioada 24-27 februarie gazda unui eveniment sportiv de rang național. Campionatul Național de Box se desfășoară deja la noua Sala a Sporturilor din incinta Colegiului Virgil Madgearu unde, cei mai buni sportivi de box își demonstrează performanțele. Competiția are rolul de a stabilii viitori adversari români pentru Campionatul European de Box care va avea loc tot în orașul lui Brâncuși. Am luat-o din timp cu pregătitrea Campionatului European și facem un preambul la ceea ce ar așeza foarte bine lucrurile, Avem Campoinatul Under 22 care va definitiva echipa pe ultima sută de metri a sportivilor care ne vor reprezenta la acest Campoinat European. Noi sperăm ca inclusiv județul Gorj să aibă, măcar, un reprezentat la acestă competiție europeană care să obțină și un rezultat cât mai bun. Care să facă mândrii gorjeni, că au organizat o competiție de avengură europeană în orașul Târgu Jiu,a declarat președintele FRB, Vasile Câtea.

    Sportivi de vârf la Târgu Jiu

    Potrivit organizatorilor în competiția națională de la Târgu Jiu vor urca în ring cei mai buni boxeri ai României. „La Campionatul Național de Box vor participa 69 de sportivi, la cele 10 categorii de greutate băieți-fete, unde înscrierile sunt mai puține. Sunt câtiva sportivi din Târgu Jiu care aspiră la câștigarea titlului UNder 22. Boxează la Târgu Jiu sportivi de vârf precum Paul Andrei Arădoaie și Robert Jitaru. Meciurile, dacă vor fi semifinale și finale vor fi în cadrul aceleași gale, nu vor fi gale separat. Ultima zi de competiție este 27 februarie”, a declarat la Târgu Jiu supervizorul Campionatului Național de Box, Sima Viorel.

    Reprezentanții EUBC la Târgu Jiu

    În altă ordine de idei, la începutul lunii martie, la Târgu Jiu, sunt așteptați oaspeți importanți care își vor da acceptul pentru desfășurarea Campionatului European la Box în orașul lui Brâncuși. „Este bătută în cuie vizita oficialilor străini la Târgu Jiu, ea va avea loc între 10 și 13 martie. Va veni secretatul general EUBC , supervizorul competiției Marko Marovic, din Croația și organizatorul de competiții al EUBC pentru a verifica sălile, hotelurile, tot ce ține de infrastructură pentru desfășurarea în bune condiții a Campionatului European de Box ”, a mai declarat la Târgu Jiu supervizorul Campionatului Național de Box, Sima Viorel.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: