spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertInfirmeria plină la Pandurii

    Infirmeria plină la Pandurii

    În acest moment opt panduri nu se antrenează

    Cristi Pustai are o misiune grea în această perioadă. Deşi tehnicianul dorea să aibă la dispoziţie tot lotul, dorinţa nu i s-a putut împlini antrenorului. Opt jucători au probleme medicale, însă o parte dintre aceştia vor reveni săptămâna viitoare. Rămâne de văzut câţi vor putea şi juca împotriva Stelei. „Este o perioadă destul de grea pentru că mai trebuie lucrat la pregătirea fizică pentru că vin 6 meciuri din 3 în 3 zile. Vedem ce va fi şi cu barajul, poate aflăm când se va termina acest tur prelungit”, a declarat Cristi Pustai.

    Lista lungă cu probleme

    În acest moment, Cristi Pustai nu poate miza pe nouă jucători. „Avem 8 jucători accidentaţi şi unul la naţională. Cei doi portari, Stanca şi Mingote revin de luni. Şi Unguruşan revine de luni, dar într-un ritm mai domol şi cred că va fi apt de joc cu Steaua, Erico nu cred că revine, are o problemă mai gravă, o ruptură musculară mai mare. Mamele revine, şi Paraskevas revine după suspendare. Dos Santos are entorsă nu ştim cum va evolua starea lui de sănătate. Diego va pleca la Lisabona, trebuie văzut de medicii de la Sporting, aşa este cu jucătorii împrumutaţi. Aşa e normal, pe o accidentare mai gravă trebuie să-l vadă şi proprietarul”, a declarat Cristi Pustai. Mai sunt absenţi, Matulevicius şi Predescu, ambii operaţi.

    Obiectivele pandurilor

    După ce ieri, Eugen Pârvulescu anunţa care sunt obiectivele din punctul său de vedere, a venit rândul ca şi Cristi Pustai să anunţe obiectivele pe termen scurt. „Vreau să terminăm în primele 5 locuri şi depinde foarte mult încheierea anului de jocul de la Corona. Şi jocul cu Dinamo este important pentru că este încă un pas spre un obiectiv. Normal că ne dorim să ajungem în semifinalele Cupei. În Europa League echipele sunt deja calificate, conta să câştigăm cu Fiorentina ca şi palmares şi imagine dar şi ca configuraţia clasamentului. La Dnepr era un meci hotărâtor, dar aşa vedem cum îl vom aborda. Poate o să ne gândim şi la jucători care nu au prea jucat deloc, dar anul trecut au contribuit la această calificare”, a mai declarat Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: