spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângere categorică la baschet. CSM Târgu Jiu a fost surclasată de SCM...

    Înfrângere categorică la baschet. CSM Târgu Jiu a fost surclasată de SCM U Craiova

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut categoric meciul de debut în noua stagiune a Ligii Naţionale, în dauna echipei SCM U Craiova, cu scorul 58-73.

    CSM Târgu Jiu a fost condusă de pe bancă de antrenorul secund, Claudiu Alionescu, Jordanco Davitkov absentând din motive medicale. La capitolul accidentați mai poate fi menționați și Camil Berculescu.

    CSM a condus doar în primele minute ale întâlnirii. Kevin Allen a deschis tabela, iar Brandon Sly a dus scorul la 5-0. Craiovenii au dat imediat replica şi Ţîbîrnă a adus primul avantaj pentru Craiova, scor 9-10.

    Baschetbaliștii de la SCM U Craiova terminat în avantaj, scor 16-20, primul sfert de joc.

    Al doilea sfert a fost de coșmar pentru CSM Târgu Jiu. Oaspeţii au un run de 14-0 şi tabela indica o diferenţă de 15p, scor 19-34. Oaspeţii au câștigat și sfertul doi, cu 21-12, iar la general, Craiova a intrat la cabine cu un avans de 13p, 28-41.

    Și în sfertul trei, tot SCM U Craiova se află la cârma jocului. Bachetbaliștii crioven au punctat și la impresia artistic, multe puncte fiind înscrise prins slam-dunk și alley oop.

    Ultimul sfert a fst dominat de CSM Târgu Jiu, și pe fondul introducerii rezervelor de către echipa oaspete.

    Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Ahmed Bashir cu 14p, urmat de Kevin Allen cu 12p. Din tabăra oaspeţilor s-a remarcat Rashad Qualls, cu 16 puncte reuşite.

     

    „Am arătat rău din punct de vedere ofensiv“

     

    Claudiu Alionescu, antrenorul secund al echipei gorjene, a spus că diferența a fost făcută în privința mingilor pierdute: „Diferența s-a făcut în privința mingilor pierdute. Am pierdut mingi foarte ușor printr-o capcană pe care Craiova o practică. Am încercat toată săptămâna să contracarăm acest joc, dar, din păcate, nu am reușit. Am arătat rău din punct de vedere ofensiv. Din păcate, nu etalăm un joc ofensiv așa cum ni-l dorim. Am avut multe aruncări deschise pe care nu le0am putut fructifica“.

     

    CSM Târgu Jiu a realizat un nou transfer

     

    CSM Târgu Jiu a realizat un nou transfer. Malik Morgan va evolua pentru echipa gorjeană în acest sezon. „A venit un jucător pe poziție de perimetru. Este un jucător care a activat în Cehia, iar anul trecut a jucat în Canada. Din păcate, cartea verde nu a ajuns și nu ne-am putut baza pe el. Va fi un plus pentru noi“, a precizat Claudiu Alionescu.

    Alin Petre

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: