spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângere contestată

    Înfrângere contestată

    Gabi Zahiu, foc şi pară pe arbitraj: „Ne-au furat trei puncte, arbitrajul a făcut diferenţa, s-a arbitrat ca pe vremuri”

    Minerul Motru are viaţă grea în Liga a 2-a. Jocul echipei nu a prea mers în turul recent încheiat, în plus situaţia financiară nu a fost una deloc bună, iar la toate astea a mai pus umărul şi ghinionul. Astfel, Minerul Motru a încheiat turul de campionat pe ultimul loc cu un gust amar, mai ales după ultima etapă. La Vâlcea, minerii au jucat bine, dar au dat peste un arbitraj tendenţios, aşa că cele trei puncte au intrat în contul echipei vâlcene.

    Piedică de la arbitrii

    Gabi Zahiu are motive să creadă în miracolul salvării de la retrogradare. „Echipa a fost blocată, nu ne-au ieşit nici jocurile, dar acum am mare încredere. Băieţii au înţeles ce vreau de la ei, şi-au schimbat atitudinea, gândesc altfel acum jocul. Au plăcerea de a juca fotbal, iar jocul îmi dă speranţe”, a comentat Gabi Zahiu. Tehnicianul minerilor are motive şi de mâhnire. „Când am jucat şi noi fotbal am dat peste un arbitraj total împotrivă. Asta îmi lasă un gust amar”, a declarat Gabi Zahiu. La Vâlcea, Minerul Motru a jucat un fotbal bun. „Am avut controlul jocului, am avut posesie, am jucat bine”, spune Zahiu. Gazdele au deschis scorul în minutul 45, însă golul este vehement contestat. „Nu a fost gol. Mingea lovit bara şi nu a căzut în poartă, ci maxim pe linia porţii. Nu ştiu cum de au văzut gol arbitrii”, a spus Zahiu. Apoi, în partea a doua motrenii au egalat prin Trifu, acelaşi care ratase în prima parte o ocazie mare. Tot Trifu a fost actorul unei faze care a fost comentată de Zahiu. „A fost faultat clar în careu dar nu s-a dat penalti”, a mai declarat tehnicianul minerilor. Ei bine, în minutul 89 minerii au fost nevoiţi să scoată mingea din poartă. „Ca un făcut şi la acea fază s-au implicat arbitrii. Le-au dat un corner cadou şi din acea centrare a ieşit golul după ce portarul nostru a ieşit cumva pe sub minge. Am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem, am un gust amar”, a mai declarat Zahiu.

    Începe returul, alte speranţe

    Antrenorul motrenilor, Gabi Zahiu îşi face curaj înainte de startul returului care va avea loc la finalul acestei săptămâni. „Eu am mare încredere că ne vom salva. Echipa joacă din ce în ce mai bine, am speranţe. O să devenim o nucă greu de spart, dar tot ceea ce vreau e să fim arbitraţi corect”, a mai spus Zahiu. Sâmbătă, Minerul Motru va juca la Mioveni în prima etapă a returului. Tocmai echipa pe care minerii o vor întâlni la finele acestei săptămâni este ultima şi singura pe care minerii au învins-o până acum. „Trebuie să mai adunăm puncte, este obligatoriu pentru a încerca să ne salvăm. Deocamdată avem patru puncte cu echipe cu care se pare că ne vom întâlni şi în play-aut. Trebuie să nu pierdem la Mioveni pentru a mai pune ceva la zestrea săracă pe care o avem”, a mai comentat principalul minerilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: