spot_img
19.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângere dramatică la Botoşani

    Înfrângere dramatică la Botoşani

    Echipele de start:

    FC Botoşani: Cobrea – Patache, Tincu, Miron, Popovici – Cârstocea, Cucu – M. Roman, Bordeianu, L. Buș – Kuku

    Pandurii: D. Popescu – Nwabueze, Ene, Ilie, Bușu – Zaina – Firțulescu, Ket, Stana, Hlistei – Negruț

    sport-01-6Duelul dintre Pandurii şi FC Botoşani s-a încheiat 3-1 în favoarea gazdelor. Gorjenii nu au reuşit să menţină egalitatea decât în prima repriză, astfel că, din păcate, echipa lui Flavius Stoican mai face un pas spre retrogradare.

    Mihai Roman a deschis scorul după doar 11 minute, însă Negruț a egalat 9 minute mai târziu pentru gorjeni. După pauză, gazdele au mai marcat de două ori. Kuku (64) și Golofca (80) au stabilit scorul final. Pandurii Târgu-Jiu a ajuns la 12 eşecuri şi rămâne pe locul 12, cu doar 19 puncte. Cele două echipe s-au întâlnit de șapte ori în Liga 1, de trei ori s-au impus moldovenii, tot de atâtea ori au câştigat gorjenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

    Situaţia de la Pandurii este cu atât mai dificilă cu cât urmează partida contra celor de la Dinamo, care au neapărat nevoie de victorie pentru participarea în play-off. În acest moment, echipa lui Stoican e pe loc de baraj, însă dacă eşecurile vor continua, echipa riscă să cadă pe locurile direct retrogradabile.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: