spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângere meritată!

    Înfrângere meritată!

    Târgujienii nu au mai jucat bine şi au pierdut la Cluj

    U Cluj: Veselovski – Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat – Lungu, Bucşă – Viveiros (min. 76 Ceppelini), Cristocea (min. 80 Kovacs), Achim (min. 51 Paulinho) – Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.

    Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Elton, Erico, Momcilovic – Buleică (min. 46 Mevlja), Anton (min. 72 Predescu), Nicoară (min. 46 Shalaj) – Roman, Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

    Cartonaşe galbene: Achim (min. 39), Bucşă (min. 44), Cristocea (min. 55), Ceppelini (min. 85), Paulinho (min. 90) / Shalaj (min. 56)

    Au arbitrat: Istvan Kovacs – Mircea Grigoriu, Bogdan Gheorghe.

    Stadion: Cluj Arena, spectatori: 2.500

    Marele atu al pandurilor înaintea meciului de la Cluj era jocul bun prestat de elevii lui Petre Grigoraş în ultima perioadă. Gorjenii au mers la Cluj să câştige cele trei puncte, dar s-au întors cu capul plecat. Universitatea Cluj a câştigat meritat cu 2-0 un meci pe care în mare măsură l-a controlat din punct de vedere tactic, acest succes fiind primul obţinut de echipa ardeleană în faţa pandurilor în duelurile din Liga 1. Astfel, invincibilitatea pandurilor s-a dus, rămânând în urmă impresia că echipa are în continuare probleme… Cert este că trupa lui Grig a revenit pe loc ce duce în eşalonul doi, ceea ce nu e deloc confortabil din punct de vedere mental.

    N-au impresionat şi au cedat

    Pandurii a mers la Cluj să obţină cele trei puncte, însă de la vrut până la putut e cale lungă. Ei bine, la modul cum au jucat era greu să obţină punctele, dar trebuie spus că dacă ar fi avut noroc gorjenii puteau obţine un egal. Însă, norocul a ţinut cu cei care au jucat cu determinare, cu cei care au vrut şi au putut să câştige, Universitatea Cluj. Gazdele de la „U” nu au rupt gura târgului, au jucat cu ambiţie pentru fiecare balon în timp ce parcă oltenii se menajau deşi nu au motive dacă este să ne uităm la clasament. Fără o atitudine agresivă nu ai cum să câştigi, aşa că oltenii au cedat încă din start la Cluj. După ce Viveiros a şutat în transversala lui Stanca, oltenii au făcut pasul înapoi şi s-au apărat în faţa unei echipe care nu prea ştie să atace. A ieşit un joc anost, un joc în care gazdele au avut posesia mai mult timp, 52%, dar fără a periclita serios poarta lui Stanca. N-a fost asediu la poarta pandurilor, dar nici la poarta gazdelor, aşa că golul picat în minutul 41 a venit în urma unei faze de atac în care apărarea pandurilor s-a dovedit din nou visătoare. O minge a lui Cristocea trimisă pe culoar în stânga a ajuns la Viveiros, acesta a centrat prin faţa porţii, balonul a ajuns la Achim care a recentrat în mijlocul careului la Cristocea care din 8 metri a trimis în poarta pandurilor. Acesta a fost scorul pauzei. În partea a doua, gorjenii au forţat, au ieşit mai mult la joc, dar au avut în faţă o echipă care ştie să se apere, Universitatea Cluj fiind extrem de organizată pe faza defensivă. Au apărut câteva situaţii bune de gol, un şut al ui Shalaj, intrat după pauză dar care a ocolit poarta, dar şi o reluare cu capul al lui Matulevicius din 6 metri pe lângă buturile lui Veselovski. Şi în minutul 81 a picat golul, Roland Kovacs marcând un super gol, şut a la Del Piero din unghi la colţul lung. Pe final de meci, oltenii au mai irosit o ocazie, Matulevicius trimiţând balonul în bară şi cam atât…

    „Nu a mers mai nimic la acest meci. După partida cu Oţelul am crezut că am rezolvat totul şi se vede că nu a fost aşa. Diferenţa a făcut-o atitudinea. Am avut ocazii bune, dar am suferit la atitudine şi angajament. Gazdele au avut cinci cartonaşe galbene, în vreme ce noi doar unul şi acest lucru spune foarte mult despre atitudine, e clar, ei au arătat că şi-au dorit mai mult această victorie. Aşa nu se poate! Evoluţia a fost sub aşteptările noastre. Nici la meciul cu Oţelul n-am făcut un joc bun decât în a doua repriză. Sunt lucruri care ne pun pe gânduri”, Marian Dinu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: