spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângere nemeritată !

    Înfrângere nemeritată !

    Oţelul a câştigat nemeritat la Târgu-Jiu, marcând golul din singurul şut tras pe poartă

    La patru seri distanţă de un joc pe „Teatrul Viselor” contra lui Manchester United în Liga Campionilor, Oţelul Galaţi a venit să joace pe Municipalul din Târgu-Jiu. O trecere cam bruscă de la o atmosferă specială şi în care doar impresia artistică a contat la un joc în care punctele din campionat sunt vitale. Pandurii provine dintr-o altă galaxie decât cea a lui Manchester United, iar Oţelul Galaţi a dat de greu. Au scăpat cu un 0-2 în Liga Campionilor şi au ajuns în Oltenia să joace contra unei echipe care era înaintea acestei etape cea mai tare pe teren propriu din întreaga Liga 1. au venit, au câştigat şi au plecat. Pandurii a cedat, deşi a avut două mari ocazii a pierdut nemeritat, rezultatul echitabil fiind remiza.

    Remiza era echitabilă

    Dorinel Munteanu a făcut trei schimbări în primul 11 faţă de meciul din Liga Campionilor. De obicei, echipele româneşti imediat după ce veneau din Europa o comiteau în campionat. La asta au sperat şi gorjenii care au dominat ostilităţile, dar nu a fost de ajuns. În prima repriză, Oţelul nu a arătat deloc a echipă campioană, a jucat slab, dovadă fiind faptul că trupa lui Grig a dominat teritorial. Dar a fost o dominare sterilă, lipsită de clarviziune şi eficienţă. Primele 45 de minute au fost slabe la nivel de spectaculozitate cu doar trei acţiuni ceva mai periculoase ale gazdelor. S-a jucat în jumătatea gălăţenilor, gazdele au plimbat mult mingea de pe o parte pe alta. Putem consemna trei faze, nişte centrări dar fără rezolvare favorabilă pentru gorjeni.

    În partea a doua gorjenii au început tare meciul, au trimis mingea în transversală prin Voiculeţ în minutul 46, după care din nou meciul a intrat în con de umbră. Cei de la Oţelul au jucat la fel de defensiv, s-au apărat pe două linii şi au încercat pe contraatac. Abia în minutul 66 oaspeţii au trimis primul şut spre poartă, iar 10 minute mai târziu echipa lui Dorinel Munteanu la primul şi singurul şut pe spaţiul porţii a marcat. Iorga a tras de la 16 metri şi a deschis scorul. Deşi trebuiau să se arunce în atac, gorjenii au mai primit o lovitură de graţie la eliminarea lui Jaka Stromajer, decizie eronată a centralului Paul Unimatan, cel care a pedepsit intenţia atacantului pandur de a-şi lovi un adversar. În minutele de prelungire, gorjenii au avut o nouă ocazie, dar Sârghi a respins mingea de pe linia porţii. S-a terminat 0-1, rezultat mincinos, însă trebuie spus că nici echipa lui Grigoraş nu mai joacă aşa cum o făcea în urmă cu câteva etape.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: