spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângeri pentru CSM Târgu Jiu în două meciuri puternice de pregătire

    Înfrângeri pentru CSM Târgu Jiu în două meciuri puternice de pregătire

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut ambele meciuri de pregătire cu Măgura Cisnădie.

    Prima partidă, disputată sâmbătă, 13 august, de la ora 17.00, s-a încheiat cu scorul de 30-23, la pauză 15-12. Gazdele s-au impus şi în cea de a doua partidă, disputată duminică, 14 august, de la ora 11.00, scor 35-30, la pauză 19-14. Gruparea sibiană a terminat pe locul 4 sezonul precedent din Liga Florilor şi va reprezenta România în cupele europene.
    Pentru handbalistele CSM Târgu Jiu au fost ultimele două teste importante înainte de debutul în Liga Florilor, pe 28 august, cu echipa din Mioveni.

    Două absențe în lotul CSM Târgu Jiu

    În ciuda înfrângerii, Liviu Andrieş a fost în mare parte mulţumit de evoluţia echipei. Antrenorul gorjean a rulat întreg lotul avut la dispoziţie.
    Liviu Andrieş nu s-a putut baza în dubla cu Măgura Cisnădie pe Alexandra Gavrilă, care are mici probleme medicale. Au lipsit şi Sabine Klimek, în recuperare şi Vanessa Predescu, aflată la lotul naţional de junioare al României, dar care se va alătura lotului începând de săptămâna viitoare.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    1. Antrenorul trebuie sa accepte infringerile,noi la fel !Inceput de sezon cu echipa noua,rotirea si folosirea intregului lot este bine venita . Sa incercam sa ajutam si sa sustineam atita antrenorii cit si echipa, este un mod civilizat si normal cind toti ne putem bucura de o astfel de echipa noua si fara o experienta care sa ne permita ,,garantia,, mentinerii in liga ! Jucatoarele au ,,potential,, insa nu este indeajuns si nici ,,totul,, atunci cind asteptarile noastre pot fi altele decit cele dorite ! DECI , rabdarea si incurajarea pot fi de folos atunci cind impreuna putem sa fim ,,echipa,, ! Vorbesc prin ,,prisma,, jucatorului si a cunostiintelor din acest sport care mi au adus si bune si rele dar, totdeauna suporterii pot decide prin prezenta lui echilibrul psyhic al echipei in momente grele ! Dzeu sa ne ajute !

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: