4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSportÎntâlnire a foștilor baschetbaliști

Întâlnire a foștilor baschetbaliști

 

Asociația Județeană de Baschet Gorj, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, organizează sâmbătă, 2 iulie, o întâlnire a generațiilor de baschetbaliști care au evoluat în județul Gorj, în perioada 1970-1990.

Este de fapt o întâlnire de suflet și de aducere aminte a momentelor frumoase petrecute ca sportivi –baschetbaliști pe care Asociația Județeană de Baschet Gorj o organizează în fiecare an, după o întrerupere de doi ani de zile, datorată pandemiei.

„Programul acestei întâlniri de sâmbătă 2 iulie, constă în desfășurarea unui miniturneu între echipele participante, meciuri de baschet, de prietenie și de aducere aminte ale acelor vremuri, între foștii sportivi-baschetbaliști campioni care vor avea loc, la ora 18.00, la Sala de Sport a Colegiului National „Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu și la care vor participa foștii sportivi și antrenorii din acea vreme a Școli Sportive Tg.-Jiu, iar după aceea se vor retrage la o cină, la o terasa din Municipiul Tg-Jiu.
Asociatia Judeteana de Baschet Gorj, prin președintele Marius Vlaicu, va oferi tuturor participanțiilor, la această întâlnire, diplome, tricouri și medalii“, se arată într-un comunicat de presă.

A șaptea ediție

„În acest an, organizăm a șaptea ediție a întâlnirilor generatiilor de baschetbalisti și ne dorim, alaturi de Directia Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, să permanetizăm, în fiecare an, asemenea evenimente de întâlniri ale fostelor generații de baschetbaliști. Menționez faptul că ne vor onora cu prezența atât foștii sportivi baschetbaliști care au jucat baschet la structurile sportive din acea perioadă, cât și domnii prof. Brădiceanu Constantin și Popescu Constantin, antrenori ai echipelor de baschet din acea perioadă”, a spus Președintele Asociației Județeane de Baschet Gorj, Marius Vlaicu.

 

Directorul OCPI Gorj explică de ce se pierd procesele cu terenuri

0
Litigiile pe terenuri fac, de regulă, obiectul unor procese lungi și anevoioase, care, de cele...

Șef OCPI Gorj: “Se impun niște comasări de UAT-uri”

0
Un șef de instituție din Gorj consideră ineficientă activitatea din unele primării. Marius Mănescu, directorul...

Cu cât ar putea crește pensiile și salariile. Ministrul Budăi, anunț

0
Partidul Social Democrat (PSD) va propune partenerilor din coaliţia de guvernare acordarea unor premii de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!