spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎntăriri pe ultima sută de metri la Pandurii!

    Întăriri pe ultima sută de metri la Pandurii!

    Oltenii ar avea nevoie de un fundaş şi un atacant central pentru a creşte concurenţa în echipă

    Deşi au adus jucători în vară, gorjenii nu au făcut poate şi cele mai inspirate alegeri în privinţa strategiei din campania de achiziţii. Au adus un singur atacant şi nici un fundaş central, mutările concentrându-se în linia mediană. Ei bine, după cinci etape devine din ce în ce mai clar faptul că echipa are nevoie de întăriri şi în atac dar şi în apărare. antrenorul Petre Grigoraş, alături de Mihai Prunariu au discutat, au pus ţara la cale şi au decis să mai facă două mutări. „Am discutat despre întăriri şi deciziile se vor lua în această săptămână, e posibil să mai aducem unul sau doi jucători”, spune Grig. Prima se ştie, aducerea unui fundaş central izraelian, jucătorul fiind aşteptat astăzi la Târgu-Jiu. A doua mutare ar trebui să fie un atacant…

    Un israelian la teste

    Mihai Prunariu nu-şi reproşează nimic din campania de achiziţii. „Am adus ceva jucători în perioada de transferuri, sper şi cred că sunt jucători care să ne ajute”, a declarat Prinariu,. Ei bine, după ce au văzut echipa în primele cinci etape, gorjenii s-au decis că mai este nevoie de întăriri. „Urmează să mai aducem doi jucători, vom discuta şi cu Petre Grigoraş. pe primul îl aşteptăm marţi la echipă, este un israelian”, spune Prunariu. Numele fundaşului care va da câteva zile proba la Târgu-Jiu este Oded Gavish în vârstă de 25 de ani. Acesta măsoară 1,85 metri şi are 75 de kg, iar în cv-ul său sunt trecut doar două echipe, Hapoel Beer Sheva din Israel şi Slask Wroclaw din Polonia. Ultima echipă unde a jucat este cea din Polonia, doar opt meciuri din care cinci din postura de titular în ediţia trecută de campionat.

    Ultima săptămână pentru transferuri

    Doar câteva zile mai au la dispoziţie cei de la Pandurii să transfere jucători. Pe data de 1 septembrie se va închide perioada de transferuri, iar la echipă vor mai putea fi aduşi şi legitimaţi doar jucători liberi de contract, aşa cum este cazul lui Oded Gavish. Ei bine, timpul pare să fie acum cel mai mare adversar al târgujienilor care trebuie să se mişte repede pentru a mai transfera ceva, pentru că e greu de crezut că poţi găsi jucători buni din postura de liberi de contract.

    Aşteaptă banii de la Steaua şi arabi

    Dacă ar avea bani lichizi şi disponibili, gorjenii probabil s-ar încumeta şi ar face şi transferuri cu bani. Însă, cum banii de la Steaua dar şi de la Al Ahli nu au venit, târgujienii nu au bani cash în conturi. Se ştie faptul că oltenii aşteaptă banii pe Eric, circa 300 de mii de euro, dar şi banii pe Pintilii de la Steaua, 500 de mii de euro. Despre banii de pe urma transferului lui Breeveld, aceşti bani vor veni abia săptămâna viitoare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: