spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertInteres mare pentru meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSM Slatina

    Interes mare pentru meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSM Slatina

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu va întâlni duminică, 25 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din municipiu, formația CSM Slatina. Cererea de bilete pentru acest meci este foarte mare din partea publicului.

    Meciul este deosebit de important, deoarece CSM Târgu Jiu întâlnește una dintre contracandidatele care încearcă să rămână în Liga Florilor. Cererea de bilete pentru acest meci este foarte mare din partea publicului, astfel că acestea vor putea fi cumpărate începând de marți, 20 septembrie.
    „Ca urmare a cererii ridicate de bilete pentru meciul de duminică, ele vor fi scoase la vânzare începând de mâine, astfel:
    – la sediul CSM Târgu Jiu (b-dul Constantin Brâncuși, nr 6), marți și joi, între orele 08:00 – 17:00, miercuri între orele 08:00-16:00 și vineri între orele 08:00-14:00.
    – la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, duminică începând cu orele 17:00.
    Preț bilet=15 lei
    Copiii cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate”, au transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: