spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertInteres pentru succes cu Rapidul!

    Interes pentru succes cu Rapidul!

    Gorjenii estimează o asistenţă numeroasă la meci: zece mii de fani în tribune

    Pentru meciul cu Rapid, gorjenii sunt convinşi că locurile în tribune vor fi toate ocupate. „Există un interes mare faţă de acest meci. Suntem lideri, jucăm cu Rapidul, e o oră ideală pentru fotbal, deci toate ingredientele pentru un super meci”, spune preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. Gorjenii vor pune în dimineaţa zilei de vineri biletele în vânzare, doar 2500 de tichete care cel mai probabil se vor vinde ca pâinea caldă. „dacă am avea 20.000 de locuri, sigur s-ar umple stadionul. Stadionul va fi arhiplin”, a mai spus Pârvulescu.

    Au nevoie de fani

    Petre Grigoraş a menţionat şi faptul că aportul publicului e important într-un asemenea meci. „Sper ca începutul de campionat, cele trei victorii de acasă să ne dea moral bun şi poate cu ajutorul publicului să înclinăm balanţa în favoarea noastră. Am câştigat clar anul trecut, dar a fost anul trecut”, a mai spus Grig. Şi Pârvulescu e convins că în tribune atmosfera va fi bună. „Facem un apel la public să vină mai devreme la stadion pentru că de la introducerea sistemului electronic de acces în stadion se intră mai greu. Avem nevoie de public şi sper ca fanii să fie alături de noi”, a mai spus preşedintele pandurilor.

    Suntem sau nu favoriţi?

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş crede că meciul de sâmbătă seara este de 1X2. „Când joci cu Steaua, Rapid, Dinamo, CFR sau Vaslui e meci de 1X2 şi nu porneşti ca favorit. Pe hârtie am părea favoriţi că suntem pe primul loc şi avem mai multe puncte. Rapidul e o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi, cel mai tânăr jucător are 27 de ani, Ovidiu Herea. Au jucători valoroşi, iar asta poate să ne pună probleme. Dacă ne prezentăm la potenţial maxim ne vom putea lupta de la egal la egal cu ei şi de ce nu să şi câştigăm. Diferenţa la atitudine se poate face. Poate şi la şansă. Dacă vom avea atitudine bună şi şansă putem câştiga”, a mai spus Grig.

    Marcăm şi câştigăm

    Până acum, oltenii au jucat admirabil. Am marcat suficient de multe goluri, am primit cinci, şi atenţie, toate acasă. „Ştiu că am luat goluri doar acasă, mă bucur că nu am primit în deplasare. Nu mă îngrijorează atâta timp cât am câştigat şi am dat mai multe ca adversarul. Poate va veni momentul, chiar sâmbătă să nu mai primim gol acasă. De înscris putem înscrie, avem jucători care pot face diferenţa, ne creăm ocazii şi putem marca. Trebuie să nu mai primi, dar sunt motive obiective pentru că la mijloc am pierdut un jucător important şi acum joc acolo cu doi jucători mai de atac. Avem cea mai bună apărare, cinci goluri primite, nu ne putem plânge. Am primit, dar am dat mult mai multe, o medie de patru goluri pe meci acasă”, a mai spus Grig.

    Silenzio stampa de dragul concentrării

    E frumoasă viaţa pe primul loc, dar e şi stresantă. Presiunea a început să se simtă în vestiarul pandurilor, iar Petre Grigoraş a intervenit. A încercat să-i coboare cu picioarele pe pământ pe jucători, a discutat cu ei şi le-a trasat sarcina să se gândească doar la duelul cu Rapidul de sâmbătă seara de la ora 21.30. Nimic altceva. Ba chiar, Grig le-a cerut elevilor lui să evite puţin şi presa în aceste zile pentru că deja euforia e prea mare iar această supra mediatizare nu e deloc bună. „Săptămâna trecută, înaintea meciului cu Iaşiul dacă te uitai şi pe National Geografic dădeai peste golurile lui Karim. Ce e mult strică. Să fim mai rezervaţi. Să lăsăm lucrurile să meargă de la sine, să nu ne bage nimeni în seamă şi să ne vedem de treabă. De aceea am zis mai uşor cu declaraţiile şi să se gândească la meciul cu Rapid, meci foarte important”, a comentat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: