spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertIordănescu aşteaptă rezolvarea problemelor: „Vreau linişte financiară”

    Iordănescu aşteaptă rezolvarea problemelor: „Vreau linişte financiară”

    Un meci mai are Edi Iordănescu de antrenat Pandurii, apoi devine antrenor liber de contract. Încă tehnician al gorjenilor, Iordănescu nu duce lipsă de oferte, acesta având pe masă patru oferte. Gigi Becali l-ar vrea la Steaua, însă şi Voluntariul sau Craiova îi fac cu ochiul lui Edi Iordănescu. Deocamdată, prima variantă pentru Iordănescu este Pandurii. Dar, pentru a continua la Târgu-Jiu, Iordănescu are o pretenţie: stabilitate financiară.

    sport-02-4

    Pandurii, prima variantă

    Edi Iordănescu a devenit o ţintă pentru anumite echipe din Liga 1. Munca depusă la Târgu-Jiu a impresionat, aşa că tehnicianul şi-a câştigat un nume printre antrenorii de Liga 1. Inevitabil, fiind la final de mandat la Târgu-Jiu, Edward Iordănescu va fi ofertat şi de alte echipe. Deocamdată, tehnicianul dezminte vreo discuţie avută până acum. „Sunt speculaţii multe. Eu nu am discutat cu nimeni în mod concret. Cu nimeni. Nu ar fi moral şi normal, îmi respect extrem de tare clubul, suporterii, jucătorii, am o promisiune făcută către conducători că prima discuţie va fi cu Pandurii. Iar dacă nu se va reuşi o stabilitate, redresare financiară atunci luăm în calcul orice. Îmi doresc să continuăm, să facem o figură frumoasă în Europa şi un sezon bun în competiţiile interne”, a mai declarat Iordănescu.

    „Mi-a fost greu…”

    Tehnicianul aşteaptă. Vrea ca şefii echipei să se decidă exact care va fi strategia pentru stagiunea viitoare, şi în funcţie de asta va decide dacă va rămâne sau nu la echipă. Totul este legat de partea financiară, bani. „Ne-au lipsit multe lucruri, stadionul, fanii, stabilitatea financiară. Dacă toate astea le aveam, eram într-o altă poziţie în clasament. Ultimul salariu luat este în decembrie, ştiu că factorii de decizie fac eforturi să rezolve situaţia fiind speranţe că se va rezolva. Aştept şi eu. Mi-a fost extrem de greu în aceste patru luni să-i motivezi pe băieţi. În sufletul şi mintea lor sunt aceste probleme şi mi-a fost greu să gestionez această perioadă. Când intri în play-off în loc să primeşti lauri, primeşti astfel de veşti de genul că nu vei mai primi bani. Am ţinut grupul unit până la final”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Program special

    Pandurii a avut meci chiar în ziua de Paște, aşa că programul echipei a fost puţin schimbat. „Ne-a fost greu să stăm departe de casă de Paşte, ne-am dorit să fim şi noi cu familiile. Am stat în cantonament. Am fost la biserică la Înviere, ne-am întors pe la 12 şi un sfert, am băut un pahar de vin şi s-a mers la odihnă. Seara, la cină le-am permis să vină soţiile, prietenele, copii, am vrut să fie puţin şi jucătorii alături de cei dragi”, a încheiat Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: